hehehe mama rawattanna epa kiyala ID hadagena walalune nane poniWarenko ubata arinna

hehehe mama rawattanna epa kiyala ID hadagena walalune nane poniWarenko ubata arinna
ඔව් එහෙම කරලා මකසිමම් සිකියුරිට්ය් තියන සිකරට් ඵසිලිටි එකකට දාන්න ඕනේ. දවස ගානේ කස පාර එක බැගින් දෙනවා. මරන්නේ නැ . අව්රුද්දෙන් එලියට දානවා. ඔයිට වඩා හැදෙනවා බන් එහෙනම්මරනවා කියලා මරන්නේ නැතුව ඉන්න තියෙන්නේ. එතකොට මිනිස්සු බය වෙනවනේ.
Rawatenna nam epa ponshehehe mama rawattanna epa kiyala ID hadagena walalune nane poni![]()
mathak weddith nikan puka ikka gahanawa wage signal denawada?Rawatenna nam epa pons
Ube ganigen ahapan kiyala deimathak weddith nikan puka ikka gahanawa wage signal denawada?
කන්සා - ගන්ජා ගහලා රස්සාවල් කරන හැටි පැහැදිලි කර්පාම්කො?කංසා legalized කරලා අනිත් ඒවට මරණ දණ්ඩනේ දෙන්ට ඕනේ![]()
It's being used to tread depression and illness related pains. Just search on internet"actually touched the marijuana in question"
looks like they caught the top dog!
කන්සා - ගන්ජා ගහලා රස්සාවල් කරන හැටි පැහැදිලි කර්පාම්කො?
------ Post added on Apr 26, 2023 at 3:26 PM
Unge patta strict eka hondai. nathan e rata oya widiyata tiyan yanna be.
seen eka bn mu ganja aran yaddi neme ahu wela tiyenne. wena tanakdi ahu wela phone call trace karaddi muge phone num tama awilla tiyenne. mu kiyala unge parana nathi una sim ekak kiyala. ekai oya direct oppu karanna bari una cn ekak kiyanne kattiya. itin ehema unama bn. kawru hari api singa yaddi ape bag ekak arala ganja tikak dammoth apith iwaraine. anna etanai oke awla nehපැය 24ම කෙල්ලෙක්ට තනියම රට වටේ යන්න පුලුවන්. මහ පාන්දර කෑම එකක් ඕඩර් කරොත් කෙල්ලෙක් උනත් ඩිලිවරි රයිඩර් විදිහට එන්න පුලුවන්.
ක්රයිම් රේට් එක අඩු වෙලා තියන්නෙ මේ රටේ නමන්න බැරි නීති නිසයි කලුවො.
මෙහෙ පොඩි උන් ප්රොටෙස්ට් කරත් එක්ක මරන දඩුවම නැති කරන්න කියලා. ගවමන්ට් එකෙන් සත පහකට ගනන් ගන්නෙ නෑ.
ගන්ජා කිලෝ 1 එක්ක හම්බුනා කියලා තමයි මූව එල්ලලා මැරුවේ. බිස්නස් කරොත් ඉතින් සොරි තමයි. මරනවම තමයි.
ලංකාවෙ නම් ටොන් ගනන් කුඩු අහු උනත් අවුලක්ම නෑනෙ මිට්ටෝ![]()
මම අහන්නෙ ඔවා අරන් රස්සාවක් කරන්න පුලුවන්ද කියන එක,It's being used to tread depression and illness related pains. Just search on internet
drug trafficking kiyanne ban laga thiyaganna ekama nemei. Business karanawa kiyala mokakhari widihakin hoyagaththoth athi.seen eka bn mu ganja aran yaddi neme ahu wela tiyenne. wena tanakdi ahu wela phone call trace karaddi muge phone num tama awilla tiyenne. mu kiyala unge parana nathi una sim ekak kiyala. ekai oya direct oppu karanna bari una cn ekak kiyanne kattiya. itin ehema unama bn. kawru hari api singa yaddi ape bag ekak arala ganja tikak dammoth apith iwaraine. anna etanai oke awla neh