Mu Pissek wage Kathakalaata...
Mu Chater Wela Yana Awa Ona tharam Thiyenawa..
Mu Aththa wage Kiwwata Mu Danna Reddak naha..
Aththatama Ara U Ekka kathakarapu Muslim Kellata Pissu Mu wage Moda Harakek Ekka Kathakalata...
Japan Salgaadu wage Wesige Puthek Muth Danna labbak naha..
Danna Eka wage Ohey kiyawanawaa..
ඇයි කටට කෙල ගහල තියෙන්නෙඑතකොට මුහම්මද් ට වයස අවුරුදු 54දී වයස අවුරුදු 9 ක අයේෂා කියන කුඩා ගැහැණු දරුවා සමග සමග ලිංගිකව හැසිරෙන එක වරදක් නෙවෙයි ද බන් ?
Sahih මුස්ලිම් පොත් 008, අංකය 3310: ' A'isha (අල්ලාහ් ඇය සමඟ සතුටු) වාර්තා කලේ ය
(බුහාරි කිතාබුල් ඉල්ම් වෙළුම.2, හදීස් 77
"මට තවමත් මතකයි, මට වයස අවුරුදු පහේදී, මුහම්මද් නබිතුමාණන් තම මුඛය සෝදාගෙන මගේ මුඛයට වතුර කෙළ ගැසුවා"
(බුහාරි 2:134)
"සාතන්ගේ අං දෙක අතර හිරු උදා වේ"
එතකොට මුහම්මද් ට වයස අවුරුදු 54දී වයස අවුරුදු 9 ක අයේෂා කියන කුඩා ගැහැණු දරුවා සමග සමග ලිංගිකව හැසිරෙන එක වරදක් නෙවෙයි ද බන් ?
Sahih මුස්ලිම් පොත් 008, අංකය 3310: ' A'isha (අල්ලාහ් ඇය සමඟ සතුටු) වාර්තා කලේ ය
"මට තවමත් මතකයි, මට වයස අවුරුදු පහේදී, මුහම්මද් නබිතුමාණන් තම මුඛය සෝදාගෙන මගේ මුඛයට වතුර කෙළ ගැසුවා"
ethakota u kiyapuwa boruda naana? kuraann eke ohoma ewa kiyala nadda?Mu Pissek wage Kathakalaata...
Aththatama Ara U Ekka kathakarapu Muslim Kellata Pissu Mu wage Moda Harakek Ekka Kathakalata...
ow Akane mey kiyanne ubata theyrenne nadda?ethakota u kiyapuwa boruda naana? kuraann eke ohoma ewa kiyala nadda?
ubalage prophet child molesting pedophile kenek neweida?![]()
buddage ammath nokiyana boru oowa..එතකොට මුහම්මද් ට වයස අවුරුදු 54දී වයස අවුරුදු 9 ක අයේෂා කියන කුඩා ගැහැණු දරුවා සමග සමග ලිංගිකව හැසිරෙන එක වරදක් නෙවෙයි ද බන් ?
ඇයි කටට කෙල ගහල තියෙන්නෙ
උන් කියන්නේ එව්වට වෙන අර්ථ තියෙනවා කියල නේද? ඒක කෙලින්ම කියන අර්තේ නෙමෙයිලු...![]()
buddage ammath nokiyana boru oowa..
(muhammad thumata bannoth buddata baninawa echcharai)
මුස්ලිම් උන්ගේ මොලේ නෑ කියලා අමුතුවෙන් කියන්න දෙයක් නෑ...තවත් මොලේ නැති කලු හොල්මනක් - මුන්ගේ බ්රෙන් වොස් කියල පෙන්නන තව මොන සාක්කිද බන්![]()
otu choo tikak beela chill eke hitu naanaabuddage ammath nokiyana boru oowa..
Muhammad lama dushakayaow Akane mey kiyanne ubata theyrenne nadda?

Uba nam amu gawaya. Typical muslims. Mahamaya mathak wennama ridila.ow Akane mey kiyanne ubata theyrenne nadda?
මොහොමඩ් කියන්නේ වෙළෙන්දෙක් උට්ටෝ, උට කවුරු හරි සිරියාවෙදි ජීසස්ගේ කතාව කියලා දුන්නා මූ ඒක අහගෙන Mecca වලට ඇවිත් ඌ තමයි අලුත්ම ප්රොෆට් කියලා බයිලයක් ගැහුවා ඔච්චරයි. ඊට පස්සේ මොහොමඩ්ගේ verses එන්නේ ඔක්කොම මිනිහාට එදිනෙදා වෙන දේවල් එක්ක මිනිහගේ වාසියට. මිනිහට ගෑනියෙක් ඕනෙනම් අල්ලා verse එකක් දෙනවා(හදාගත්ත පුතාගේ ගෑනි හෙළුවෙන් ඉන්නවා දැකලා ඒක ඕනේ උන වෙලාවේ දුන්නා වගේ), මිනිහට රත්තරං ඕනෙනම් අල්ලා verse එකක් දෙනවා, මිනිහට යුධ සිරකරුවෝ ඕනෙනම් අල්ලා verse එකක් දෙනවා, කොටින්ම අයිෂා එකපාරක් කින්ඩියක් දාලා තිබුනා "ප්රොෆට්ට මොනාහරි ඕනේ වෙද්දි අල්ලා verse එකක් දෙන එක හරි පුදුමයක්" කියලා.Mu Pissek wage Kathakalaata...