2010 July 20 - Hit List with Blacklist_Member! (EK Radio)

Michael

Well-known member
  • Jul 11, 2006
    46,585
    327
    83
    Somewhere
    baila gahamu :rofl:

robot.gif

Malinga

Well-known member
  • Jul 20, 2006
    61,301
    1,013
    113
    elakiri kivva balacka adath niyametama kalaa programme ekanum :D bohomath ma sthuthi eekata. Kavi ayyath elata kalaa. e langa vatayata sudusukam labanava Kavi ayya athulu anith Lanka(nama hari da manda) sahodarayath. :D Dedicate kiyevvata ha sindu dunnata vage ma kattiyata ma fun dunnatath bohomath ma sthuthi siyaluma denaata. e vage ma subapathum ape navaka Radio Team eke samajikainta!! eyalage programme ahannath api sadi pahadi innava.

hamadamath mahansivena Radio Team eke siyaluma denava aadaren mathak karanava.thread eke indimin post karapu, sindu dedicate karapu chat karapu ape siyaluma mithuru mithuriyantath bohomath ma sthuthi. eyala hamadama vage programme eke jeevaya vadi karanava. e vage ma Radio eka ahapu siyallatamath bohomath ma sthuthi.

h_abeysinghe

Well-known member
  • Sep 4, 2008
    12,096
    435
    83
    32
    toronto,canada
    elakiri kivva balacka adath niyametama kalaa programme ekanum :D bohomath ma sthuthi eekata. Kavi ayyath elata kalaa. e langa vatayata sudusukam labanava Kavi ayya athulu anith Lanka(nama hari da manda) sahodarayath. :D Dedicate kiyevvata ha sindu dunnata vage ma kattiyata ma fun dunnatath bohomath ma sthuthi siyaluma denaata. e vage ma subapathum ape navaka Radio Team eke samajikainta!! eyalage programme ahannath api sadi pahadi innava.

hamadamath mahansivena Radio Team eke siyaluma denava aadaren mathak karanava.thread eke indimin post karapu, sindu dedicate karapu chat karapu ape siyaluma mithuru mithuriyantath bohomath ma sthuthi. eyala hamadama vage programme eke jeevaya vadi karanava. e vage ma Radio eka ahapu siyallatamath bohomath ma sthuthi.
    :D:yes::yes:

GTRZ

Administrator
    Staff member
  • Apr 27, 2006
    19,480
    10,860
    113
    We are having few issues with Radio today. So automatic playlist on Air!
    Sorry about the inconvenience caused. :)

BEN TANNYSON

Well-known member
  • Dec 19, 2009
    12,459
    377
    83
    කවුරුත් නැනේ
    මම ඉදල ඉදලා ආවා පරක්කු වැඩි වගේ නේ

::neXGen::

Well-known member
  • Jun 24, 2010
    4,454
    420
    83

Plz Try Againg Dear Sis
    PLZ

Elakiri.Com

:rolleyes::love::love:Not Rechargeable; Please try again later:love::love::rolleyes:

Elakiri.Com