Uba @IndrajithGamage ge gaani neda ponnayo?ආ එයා පොඩ්ඩක් ලැට් එකට ගිහින්, තව ටිකකින් එයි, අහන්න ඔතන කෙනෙක් ගෙන් ඉන්ද්රජිත් කෝ කියලා
තොට වෙන වැඩක් නැද්ද කාලකින්නියො දවස තිස්සෙ මේකෙ ලැගගෙන ඉන්නෙ. පින්බත් ගිලින පොන්නයා.Uba @IndrajithGamage ge gaani neda ponnayo?
Paya 24ma elakiriye inna tho pinbath gilina ponnayek kiyala ubama piligaththa neda?තොට වෙන වැඩක් නැද්ද කාලකින්නියො දවස තිස්සෙ මේකෙ ලැගගෙන ඉන්නෙ. පින්බත් ගිලින පොන්නයා.
කැරි කලු කැත දෙමලා, ටීචට වැලපත්තර දුන්නද ලගදිPaya 24ma elakiriye inna tho pinbath gilina ponnayek kiyala ubama piligaththa neda?
Paya 24ma elakiriye jeewath wena @asanka+++ lingika manasika leda.. Ada beheth tika biwwada?කැරි කලු කැත දෙමලා, ටීචට වැලපත්තර දුන්නද ලගදි
@SLK_sri Job එකක් නැත්නම් කක්කුසියක් හරි හොඳපන් පොන්නයාPaya 24ma elakiriye inna tho pinbath gilina ponnayek kiyala ubama piligaththa neda?
@SLK_sri Job එකක් නැත්නම් කක්කුසියක් හරි හොඳපන් පොන්නයා![]()
Ube ammata hukana job eka mata thiyenawa ponnayo.. tho gihin madamulane කක්කුසිය hodapan thawath balu nowee..@SLK_sri Job එකක් නැත්නම් කක්කුසියක් හරි හොඳපන් පොන්නයා![]()
Condom nathiwa ube bebadu appa ube teacher ammta hukala athule badu yawala karumeta jathaka una wessige puthaaUbe ammata hukana job eka mata thiyenawa ponnayo.. tho gihin madamulane කක්කුසිය hodapan thawath balu nowee..
Uba paththen puka nodee hitapan pons..@asanka+++ ge balla wenne nathuwa..Condom nathiwa ube bebadu appa ube teacher ammta hukala athule badu yawala karumeta jathaka una wessige puthaa
කැරි නාකි පොන්නයා පුක පලාගෙන අඬන්නේ නැතිව හිටපන්Uba paththen puka nodee hitapan pons..@asanka+++ ge balla wenne nathuwa..
Paththen puka dunne ube ammane pakoo. Ekane thoooo wage awalan kalakanni jobless virgin ponnayek jathaka uneUba paththen puka nodee hitapan pons..@asanka+++ ge balla wenne nathuwa..
Oya madi thawa hodata @asanka+++ ge puka lowapan depressed ponnayaPaththen puka dunne ube ammane pakoo. Ekane thoooo wage awalan kalakanni jobless virgin ponnayek jathaka une