BOYS CAN, BUT GIRLS CANT

snowgirl

Member
May 4, 2006
2,455
5
0
USA
nEoN_wHitE said:
ammeeeeeeeee ow ow danawa godaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak harii hodai kiyala :P :P :P hehehe ;):P:D

udeta nagitama wage nedaa:lol:
ow ow...i m a veryyyyyyyyyyyyy gud girl :P ..hemoma dannawane :yes: ...

na na dawasema eka wage gud :D :lol: :lol: ...unlikely u ;)

ashan_ok

Member
Aug 19, 2006
5,002
2
0
Adooo maxxa banzzzz.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAtta kiyanne ayee katha dekak nehe
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nEoN_wHitE

Active member
  • May 4, 2006
    46,638
    20
    38
    Inside a neon light
    snowgirl said:
    ow ow...i m a veryyyyyyyyyyyyy gud girl :P ..hemoma dannawane :yes: ...

na na dawasema eka wage gud :D :lol: :lol: ...unlikely u ;)
    anneee ow api nodanna oyage good.... mama kiyane na ithi paw hinda:P hehehe... me oya nam nida gatha welawatath not good.. naughty lamayek:lol:

snowgirl

Member
    May 4, 2006
    2,455
    5
    0
    USA
    nEoN_wHitE said:
    anneee ow api nodanna oyage good.... mama kiyane na ithi paw hinda:P hehehe... me oya nam nida gatha welawatath not good.. naughty lamayek:lol:

oya kohomada mage night scenes danne :shocked: :lol: :lol: kiyanna epa paw ne mama :P ;) :lol: :lol:

nEoN_wHitE

Active member
  • May 4, 2006
    46,638
    20
    38
    Inside a neon light
    snowgirl said:
    oya kohomada mage night scenes danne :shocked: :lol: :lol: kiyanna epa paw ne mama :P ;) :lol: :lol:
    hehehehe oya dane na ne mama horen enawa ne ohe.. ithin oyage okoma hora vada mata ahu wela thiyene... hehe... so parisamen hari da.. mama oyawa kalu mail karanawa ok.. hehehe :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nEoN_wHitE

Active member
  • May 4, 2006
    46,638
    20
    38
    Inside a neon light
    snowgirl said:
    hehehehe oya dane na ne mama horen enawa ne ohe.. ithin oyage okoma hora vada mata ahu wela thiyene... hehe... so parisamen hari da.. mama oyawa kalu mail karanawa ok.. hehehe :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

snowgirl

Member
    May 4, 2006
    2,455
    5
    0
    USA
    nEoN_wHitE said:
    kiyannam mama nadee ta :lol: :lol: u go arnd at nites :shocked: :lol: :lol: ... sude mail karanna be da? ;) :lol: :lol:

nEoN_wHitE

Active member
  • May 4, 2006
    46,638
    20
    38
    Inside a neon light
    snowgirl said:
    kiyannam mama nadee ta :lol: :lol: u go arnd at nites :shocked: :lol: :lol: ... sude mail karanna be da? ;) :lol: :lol:
    me me mama eyath ekka ena kota thamai dakke oya karana naughty vada.. eyath mata penala hina una :lol::lol::lol: heheheh

me dawal yanna ba ne.. ithin ra thamai yanee.....
    sudu mail nam ba... habai wena asa color ekak kiyanna balanna.. mama balanam karana puluwanda kiyala :P :P :P :P hehehe ;):P:D

snowgirl

Member
    May 4, 2006
    2,455
    5
    0
    USA
    nEoN_wHitE said:
    me me mama eyath ekka ena kota thamai dakke oya karana naughty vada.. eyath mata penala hina una :lol::lol::lol: heheheh

me dawal yanna ba ne.. ithin ra thamai yanee.....
    sudu mail nam ba... habai wena asa color ekak kiyanna balanna.. mama balanam karana puluwanda kiyala :P :P :P :P hehehe ;):P:D
    annna...paw ane dont u two hv anything better to do ;) ... haha...ya may be blue mail?!?! :eek: :eek: :lol: :lol: