Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Menu
Install the app
Install
Forums
New posts
All threads
Latest threads
New posts
Trending threads
Trending
Search forums
What's new
New posts
New ads
New profile posts
Latest activity
Free Ads
Latest reviews
Search ads
Members
Current visitors
New profile posts
Search profile posts
Contact us
Latest ads
Ad icon
Sell your Land, House on idamata.lk for FREE
sajith.xp.pk
Updated:
Yesterday at 9:03 AM
Handmade Character Soft Toys
anil1961
Updated:
Tuesday at 2:11 PM
Bodim.lk out now !
Manoj Suranga Bandara
Updated:
Sunday at 3:05 AM
Power Lifting Lever Belt
SkullVamp
Updated:
Jun 13, 2026
Ad icon
port.lk Domain for sale
Lankan-Tech
Updated:
Jun 13, 2026
Electronics
Vehicles
Property
Search
Reply to thread
Forums
General
ElaKiri Talk!
Brave Policeman
Get the App
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
<blockquote data-quote="EON" data-source="post: 26158058" data-attributes="member: 436651"><p>aniwa... 2012-2013 kale matath oya kelaniye polisiye ekek dadayak gahuwa.. pare ira kapuwalu... kapapu ira pennanna kiwwama irak pare na lu. eka makila masa ganak wenawalu. man ahuwa ithin ira othana nathnam masa ganakata kalin ira makila nam mama kohomada manussayo othana irak thiyanawa kiyala danaganne (mama e paren giya first time) kiyala. mu kiyanawa ewa mata adala na u ethana irak thiyanawa kiyala danna nisa liyanawa puluwan deyak karapan kiwwa.</p><p></p><p>anthimata case eka loku line ekata gihilla ape thaththath ekka giya OIC karaya hambenna. mulin mu thaththata pake talks dagena awa ehen mehen kadda wachanayak deyak dala. thaththa Ex Air Force kathandarei kaduwenui deka wanapu gaman aru normal una. </p><p></p><p>mu anthimata kiyanawa, api polisiya apita ona nam dada mas goraka karannath puluwan goraka dada mas karannath puluwan, api thama license chandi kiyala. e kiyala mu kiyanawa sir poddak puthata eka kiyala denna api ekka happenna enna epa kiyala. athalma eka mu mulin mister bister gala thaththata katha kare.. passe sir kiyanna gaththa. onna polisi wala OIC la.. oya eka udaharanayak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EON, post: 26158058, member: 436651"] aniwa... 2012-2013 kale matath oya kelaniye polisiye ekek dadayak gahuwa.. pare ira kapuwalu... kapapu ira pennanna kiwwama irak pare na lu. eka makila masa ganak wenawalu. man ahuwa ithin ira othana nathnam masa ganakata kalin ira makila nam mama kohomada manussayo othana irak thiyanawa kiyala danaganne (mama e paren giya first time) kiyala. mu kiyanawa ewa mata adala na u ethana irak thiyanawa kiyala danna nisa liyanawa puluwan deyak karapan kiwwa. anthimata case eka loku line ekata gihilla ape thaththath ekka giya OIC karaya hambenna. mulin mu thaththata pake talks dagena awa ehen mehen kadda wachanayak deyak dala. thaththa Ex Air Force kathandarei kaduwenui deka wanapu gaman aru normal una. mu anthimata kiyanawa, api polisiya apita ona nam dada mas goraka karannath puluwan goraka dada mas karannath puluwan, api thama license chandi kiyala. e kiyala mu kiyanawa sir poddak puthata eka kiyala denna api ekka happenna enna epa kiyala. athalma eka mu mulin mister bister gala thaththata katha kare.. passe sir kiyanna gaththa. onna polisi wala OIC la.. oya eka udaharanayak [/QUOTE]
Insert quotes…
Verification
Haya warak paha keeyada? (haya wadi kireema paha)
Post reply
Bottom