etisalat Reload

Jul 14, 2010
114
2
0
ubalata reload dala wadak naha
thopilage - reps gannai kunuharapa ahalai reload denne mata mona amaruwakatada
ape comis walin ubalatath salakanna baluwe eth ubala wage guna makuwonta wadak naha

$hiñe

Well-known member
  • Apr 27, 2010
    7,926
    1,054
    113
    Elakiri.Com 4 eva
    ado hora reload hora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    moon_eclipse.gif

zero4

Member
    Jul 6, 2010
    421
    24
    0
    menna ape moda harak ayith modayata endenna ara...
    yako mu thama ara reload hora.... paypal hora ~~~
    mu ayith gemak denna yanne......
    mu deka thunak reload dai... reputed wala thama muge real business ekata bahinne...

ape unuth nikan dunnoth ona bettak gani... number ekath public dala moda harak..

~~~~

Member
    Apr 19, 2010
    765
    56
    0
    menna ape moda harak ayith modayata endenna ara...
    yako mu thama ara reload hora.... paypal hora ~~~
    mu ayith gemak denna yanne......
    mu deka thunak reload dai... reputed wala thama muge real business ekata bahinne...

ape unuth nikan dunnoth ona bettak gani... number ekath public dala moda harak..

උඹ මේකේ ඇඩ්මීන්ද? උඹ කොහොමද කියන්නෙ ඔය ඉන්නෙ මම කියලා? වැඩක් නැත්තම් ගිහින් අම්මට හුක*න් යකො

zero4

Member
    Jul 6, 2010
    421
    24
    0
    උඹ මේකේ ඇඩ්මීන්ද? උඹ කොහොමද කියන්නෙ ඔය ඉන්නෙ මම කියලා? වැඩක් නැත්තම් ගිහින් අම්මට හුක*න් යකො

ube gada kata ariyama katada bang adunanna beri ???
    kiyapan balanna thoge real ID eka??

~~~~

Member
    Apr 19, 2010
    765
    56
    0
    ube gada kata ariyama katada bang adunanna beri ???
    kiyapan balanna thoge real ID eka??

මේ මගෙ රියල් එක.. මම උඹ වගේ ෆේක් ඒවයින් එන නපුංසකයෙක් නෙමේ... උඹ හරි පිරිමියෙක් නම් උඹ කියපන් කො රියල් එක... දැන් ඉතින් උඹ මෙතන හෙන ටෝකක් දීලා ශේප් වේවි.... ලොල්.... හැමොම දන්නවා උඹ හෙන පෙන්දෙක් කියලා.. අපි කැස්සත්, උඹ බය වෙලා බඩ ගිහින් මැරෙනවා... මම හොරෙක් කියලා ආයෙත් එක පාරක් හරි කියන්න කළින්, සාක්ෂි ඉදිරිපත් කරන්න.. එහෙම නැත්තම් කටවහන් ඉන්න... තමුසේගෙ හිතේ තියන බහුබූත වලට මට කරන්න දෙයක් නැහැ... අවජාතකයන්ට ශිෂ්ට සමාජෙක ජීවත් වෙන්න තේරුම් කරන්න මට වෙලාවක් නැහැ...

zero4

Member
    Jul 6, 2010
    421
    24
    0
    මේ මගෙ රියල් එක.. මම උඹ වගේ ෆේක් ඒවයින් එන නපුංසකයෙක් නෙමේ... උඹ හරි පිරිමියෙක් නම් උඹ කියපන් කො රියල් එක... දැන් ඉතින් උඹ මෙතන හෙන ටෝකක් දීලා ශේප් වේවි.... ලොල්.... හැමොම දන්නවා උඹ හෙන පෙන්දෙක් කියලා.. අපි කැස්සත්, උඹ බය වෙලා බඩ ගිහින් මැරෙනවා... මම හොරෙක් කියලා ආයෙත් එක පාරක් හරි කියන්න කළින්, සාක්ෂි ඉදිරිපත් කරන්න.. එහෙම නැත්තම් කටවහන් ඉන්න... තමුසේගෙ හිතේ තියන බහුබූත වලට මට කරන්න දෙයක් නැහැ... අවජාතකයන්ට ශිෂ්ට සමාජෙක ජීවත් වෙන්න තේරුම් කරන්න මට වෙලාවක් නැහැ...

api kiwwe kawda anith kattiya ??? :rofl::rofl: