අලුතෙන් හඳුන්වලා දුන්න එකක්.
වෙන්නෙ මේකයි. ෆෝන් එකේ කැමරා ෆෝල්ඩරෙ තියෙන අප්ලෝඩ් නොකරපු ෆොටො ටික Mati AI එකෙන් බලලා...
* ඒ කියන්නෙ Mati AI server එකට යවලා ඒවා Read කරලා
...ඒකෙ තියෙන හොඳ ෆොටො වලට Collage සහ Edits සජෙස්ට් කරන ක්රමයක් හඳුන්වලා දීලා. මටෝන නෑ එහෙම
Nothing gets deleted from internet.
අන්තර්ජාලයට අප්ලෝඩ් කළ කිසිවක් සදාකාලිකව ඩිලීට් කරළ නොහැක
මේක Default On විදිහට තමා දීලා තියනවයි කියන්නෙ.
Facebook එකේ දකුණු පැත්තෙ උඩ කොනේ තියෙන = ඉරිකෑලි තුන හෙවත් Hamburger Menu එක ක්ලික් කරලා Settings & Privacy යටතේ තියෙන Settings යන්න. එතනින් Preferences යටතේ ඔන්න ඔය පහළ ෆොටො එකේ තියෙනව වගේ "Camera roll sharing suggestion" කියන එක On වෙලා තියේනම් Off කරලා දාන්න.
Update: මේක device ලෙවල් එකෙන් වෙනවා කියලා search කරහම කීවා කියන්නෙ. ඒත් ඉතිං වට්සැප් එකෙ අපි කරන Personal private chat කවදාවත් ඇඩ් වලට පාවිච්චි කරන්නෑ කියලත් කීවනේ? ඒ හින්දා මටනං ශුවර් නෑ
මම දැක්ක දවසක් අපෙ තාත්ත ස්ටේටස් එකක් දාලා පරණ ලයිට් බිලක්
ඔයාලගෙ ඔන් වෙලාද ඕෆ් වෙලාද තිබ්බෙ කියල කමෙන්ට් එකක් දාගෙන යන්න.
ඔයාලා මේකට හිනා උනත්, ඇඬුවත් තරහ ගත්තත් මට ඖලක් නෑ. Monetization ලැබිල ලියපුව්ද් නෙවෙයි. ඇති Monetization එකක් නෑ. දැනගත්ත දේ කියනව. සාමාජය දැනුවත් කීරීම සඳහා මට කළ හැකි දේ මං කරනවා.
copid Bill Doolin ♡
#socialawareness #leak #ScamAlert #ScammerAlert #PrivacyMatters #viralpost2025シ