Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Menu
Install the app
Install
Forums
New posts
All threads
Latest threads
New posts
Trending threads
Trending
Search forums
What's new
New posts
New ads
New profile posts
Latest activity
Free Ads
Latest reviews
Search ads
Members
Current visitors
New profile posts
Search profile posts
Contact us
Latest ads
Ad icon
ZTE MF283U 4G Unlocked Router (Used)
ayanthamaxi
Updated:
Yesterday at 8:26 PM
ලංකාවේ හොඳම උපකාරක පන්ති සහ ගුරුවරුන් එකම තැනකින් - TopTuition.lk
dulithapathum
Updated:
Saturday at 8:07 AM
Colombo
RidhMathraa ’26 🎶✨
Tmadhusanka
Updated:
Wednesday at 11:58 PM
Ad icon
Colombo
PXN V10 Pro Direct Drive Racing Wheel (Under Warranty)
Abdur Rahman
Updated:
Wednesday at 10:23 PM
Ad icon
USDT ණය සේවාව - USDT Loan Service
පුරවැසියා
Updated:
Wednesday at 4:54 PM
Electronics
Vehicles
Property
Search
Reply to thread
Forums
General
ElaKiri Talk!
how to say I LOVE YOU in various languages...
Get the App
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
<blockquote data-quote="Sujakshan" data-source="post: 587831" data-attributes="member: 1353"><p>Tagalog : Mahal kita</p><p>Tahitian : Ua here au ia oe</p><p> : Ua here vau ia oe</p><p>Taiwanese : Wa I Lee</p><p>Tajik : Man turo dust medoram (literary language)</p><p> : Man tuya nagz mebenam (northern dialect)</p><p> : Bukhrmta-e (used as modern cool speak up)</p><p>Tamil : Naan unnai kadalikiren</p><p> : Nan unnai kathalikaren</p><p> : Ni yaanai kaadli karen ("You love me")</p><p> : N^an unnaki kathalikkinren ("I love you")</p><p> : Nam vi'rmberem</p><p>Telugu : Ninnu premistunnanu</p><p> : Neenu ninnu pra'mistu'nnanu</p><p> : Nenu ninnu premistunnanu</p><p>Thai (formal) : Phom rak khun (male to female)</p><p> : Phom ruk koon ( " )</p><p> : Ch'an rak khun (female to male)</p><p> : Chun ruk koon ( " )</p><p>Thai : Khao raak thoe (affectionate, sweet, loving)</p><p>Timerio : 1-80-17</p><p>Tongan : 'Ofa 'atu (I love you)</p><p> : 'Oku ou fie manako'i koe (I want to marry you)</p><p> (The ' mark is the "glottal stop" as in Hawaiian.)</p><p>Tugen : Achamin (pronounced "atshamean")</p><p>Tunisian : Ha eh bak</p><p>Turkish (formal) : Sizi seviyorum</p><p>Turkish : Seni seviyorum</p><p> : Seni begeniyorum ("I adore you")</p><p> (g has a bar on it)</p><p> : Senden ho$laniyorum (Sound of '$' is like 'sh'</p><p> in English. Must be a point under 'S'.</p><p> The 'i' must be without a point.)</p><p>Twi : Me dowapaa</p><p></p><p>Ukrainian : Ya tebe kokhayu</p><p> : Ja tebe kokhaju (real true love)</p><p> : Ja vas kokhaju</p><p> : Ja pokokhav tebe</p><p> : Ja pokokhav vas</p><p>Urdu : Main tumse muhabbat karta hoon</p><p> : Mujhe tumse mohabbat hai</p><p> : Mujge tumae mahabbat hai</p><p> : Kam prem kartahai</p><p> : Muje se mu habbat hai</p><p> : Mujhe tum se piyaar hai (pronounced:</p><p> "mujhei' Oo'm se' piya'r ha'e")</p><p> : Mujhe tum se muhabbat hai (pronounced:</p><p> "mujhe'i Oo'm se' mohub:u'th ha'e", th as</p><p> in bath)</p><p> ' = stressed syllable, Oo' = o like in bold</p><p></p><p>Vai : Na lia</p><p>Vdrmldndska : Du dr gvrgo te mdg</p><p>Vietnamese : Toi yeu em</p><p> : Anh ye^u em (male to female, or older</p><p> to younger, romantic)</p><p> : Em ye^u anh (female to male, or younger</p><p> to older, romantic)</p><p> : Con thu+o+ng ba (kid to father)</p><p> : Ba thu+o+ng con (father to kid)</p><p> : Con thu+o+ng ma' (kid to mother)</p><p> : Ma' thu+o+ng con (mother to kid)</p><p> : Cha'u thu+o+ng o^ng (grandkid to grandpa)</p><p> : O^ng thu+o+ng cha'u (grandpa to grandkid)</p><p> : Ba` thu+o+ng cha'u (grandkid to grandma)</p><p> : Cha'u thu+o+ng ba` (grandma to grandkid)</p><p> : Anh thu+o+ng em (big brother to younger</p><p> sister or brother)</p><p> : Chi. thu+o+ng em (big sister to younger</p><p> sister or brother)</p><p> : Em thu+o+ng anh (younger sister/brother</p><p> to big brother)</p><p> : Em thu+o+ng chi. (younger sister/brother</p><p> to big sister)</p><p>Volapu"k : La"fob oli</p><p>Vulcan : Wani ra yana ro aisha</p><p></p><p>Walloon : Dji vos veu volti (lit. I like to see you)</p><p> : Dji vos inme (lit. I love you)</p><p> : Dji v'zinme</p><p>Welsh : Rwy'n dy gari di (most commonly used)</p><p> : Rwy'n dy garu di</p><p> : 'Rwy'n dy garu di</p><p> : Yr wyf i yn dy garu di (chwi)</p><p> : Yr wyf i yn eich caru chwi</p><p>Wolof : Da ma la nope</p><p> : Da ma la nop (da ma'lanop)</p><p></p><p>Yiddish : Ikh hob dikh lib</p><p> : Ich libe dich</p><p> : Ich han dich lib</p><p> : Kh'hob dikh lib</p><p> : Kh'ob dikh holt</p><p> : Ikh bin in dir farlibt</p><p>Yoruba : Mo Feran e</p><p>Yucatec Maya : 'in k'aatech (the love of lovers)</p><p> : In yakumech</p><p> : 'in yabitmech (the love of family, which</p><p> lovers can also feel; it</p><p> indicates more a desire to</p><p> spoil and protect the other</p><p> person)</p><p></p><p>Zazi : Ezhele hezdege (sp?)</p><p>Zulu : Mena tanda wena</p><p> : Ngiyakuthanda!</p><p>Zuni : Tom ho' ichema</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sujakshan, post: 587831, member: 1353"] Tagalog : Mahal kita Tahitian : Ua here au ia oe : Ua here vau ia oe Taiwanese : Wa I Lee Tajik : Man turo dust medoram (literary language) : Man tuya nagz mebenam (northern dialect) : Bukhrmta-e (used as modern cool speak up) Tamil : Naan unnai kadalikiren : Nan unnai kathalikaren : Ni yaanai kaadli karen ("You love me") : N^an unnaki kathalikkinren ("I love you") : Nam vi'rmberem Telugu : Ninnu premistunnanu : Neenu ninnu pra'mistu'nnanu : Nenu ninnu premistunnanu Thai (formal) : Phom rak khun (male to female) : Phom ruk koon ( " ) : Ch'an rak khun (female to male) : Chun ruk koon ( " ) Thai : Khao raak thoe (affectionate, sweet, loving) Timerio : 1-80-17 Tongan : 'Ofa 'atu (I love you) : 'Oku ou fie manako'i koe (I want to marry you) (The ' mark is the "glottal stop" as in Hawaiian.) Tugen : Achamin (pronounced "atshamean") Tunisian : Ha eh bak Turkish (formal) : Sizi seviyorum Turkish : Seni seviyorum : Seni begeniyorum ("I adore you") (g has a bar on it) : Senden ho$laniyorum (Sound of '$' is like 'sh' in English. Must be a point under 'S'. The 'i' must be without a point.) Twi : Me dowapaa Ukrainian : Ya tebe kokhayu : Ja tebe kokhaju (real true love) : Ja vas kokhaju : Ja pokokhav tebe : Ja pokokhav vas Urdu : Main tumse muhabbat karta hoon : Mujhe tumse mohabbat hai : Mujge tumae mahabbat hai : Kam prem kartahai : Muje se mu habbat hai : Mujhe tum se piyaar hai (pronounced: "mujhei' Oo'm se' piya'r ha'e") : Mujhe tum se muhabbat hai (pronounced: "mujhe'i Oo'm se' mohub:u'th ha'e", th as in bath) ' = stressed syllable, Oo' = o like in bold Vai : Na lia Vdrmldndska : Du dr gvrgo te mdg Vietnamese : Toi yeu em : Anh ye^u em (male to female, or older to younger, romantic) : Em ye^u anh (female to male, or younger to older, romantic) : Con thu+o+ng ba (kid to father) : Ba thu+o+ng con (father to kid) : Con thu+o+ng ma' (kid to mother) : Ma' thu+o+ng con (mother to kid) : Cha'u thu+o+ng o^ng (grandkid to grandpa) : O^ng thu+o+ng cha'u (grandpa to grandkid) : Ba` thu+o+ng cha'u (grandkid to grandma) : Cha'u thu+o+ng ba` (grandma to grandkid) : Anh thu+o+ng em (big brother to younger sister or brother) : Chi. thu+o+ng em (big sister to younger sister or brother) : Em thu+o+ng anh (younger sister/brother to big brother) : Em thu+o+ng chi. (younger sister/brother to big sister) Volapu"k : La"fob oli Vulcan : Wani ra yana ro aisha Walloon : Dji vos veu volti (lit. I like to see you) : Dji vos inme (lit. I love you) : Dji v'zinme Welsh : Rwy'n dy gari di (most commonly used) : Rwy'n dy garu di : 'Rwy'n dy garu di : Yr wyf i yn dy garu di (chwi) : Yr wyf i yn eich caru chwi Wolof : Da ma la nope : Da ma la nop (da ma'lanop) Yiddish : Ikh hob dikh lib : Ich libe dich : Ich han dich lib : Kh'hob dikh lib : Kh'ob dikh holt : Ikh bin in dir farlibt Yoruba : Mo Feran e Yucatec Maya : 'in k'aatech (the love of lovers) : In yakumech : 'in yabitmech (the love of family, which lovers can also feel; it indicates more a desire to spoil and protect the other person) Zazi : Ezhele hezdege (sp?) Zulu : Mena tanda wena : Ngiyakuthanda! Zuni : Tom ho' ichema [/QUOTE]
Insert quotes…
Verification
Hathara warak wissa keeyada? (Hathara wadi karanna 20)
Post reply
Bottom