upset???Tissaka said:shik.. ai ban sirawata awe...mata nam maara upset me waden..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

upset???Tissaka said:shik.. ai ban sirawata awe...mata nam maara upset me waden..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Novindu said:hehe pissudaaaaaa... mama ehema yanawadamodayo wechcha ayata ithn sorry thama
anith ayata ithn kiyanna thiyenne hama thissema modayo wechcha nisa mekata ahu nowichcha eka hodai kiyala thama
hohoooooooooooooooo

Tissaka said:mama me hari duken hitiye uba giyai kiyala.. aththa mai..![]()
![]()
![]()
![]()

eh leave from life?Jayanga said:Who give you permission to leave elakiri. If you leave you have to leave from your life too.
Jayanga said:Who give you permission to leave elakiri. If you leave you have to leave from your life too.

e nangi ande na...eya dannawa mama moko kale kiyalaamilabanuka said:Me ko dan ara hodata adagatta nangi.
Eya hodai april fool(ii) ta danna. Novia palaweniya wunane.

ehema kiyanna epa 4-5 denek ma ahu una nedpg said:Apo ube try ekanan anthimai...![]()
![]()
![]()

ammooooooJayanga said:Who give you permission to leave elakiri. If you leave you have to leave from your life too.

wihiluwak malli kale serious ganna epa

leave ur life machan! be aware of the concequences!Novindu said:ammoooooowihiluwak malli kale serious ganna epa
![]()
what u mean?????????lasanka said:leave ur life machan! be aware of the concequences!

hehe he said if u leave elakiri ul have to leave ur life... machan mu assasin wage...Novindu said:what u mean?????????![]()