hita makuna

Well-known member
  • Nov 3, 2012
    3,071
    3,307
    113
    අඩෝ ඇස් දෙක පියාගෙනත් හදනවා බන්.පිස්සු හැදෙයි .මුන් පැටන් එකක් පුරුදු වෙලා හදන්නේ.මට තාම එක පැත්තක් වත් හදා ගන්න බෑ බන් .. :dull::dull::dull::dull:

tarson

Well-known member
  • Feb 25, 2009
    8,333
    5,424
    113
    අඩෝ ඇස් දෙක පියාගෙනත් හදනවා බන්.පිස්සු හැදෙයි .මුන් පැටන් එකක් පුරුදු වෙලා හදන්නේ.මට තාම එක පැත්තක් වත් හදා ගන්න බෑ බන් .. :dull::dull::dull::dull:

මට පුළුවන් .. :P හැබැයි ඔච්චර ඉක්මනට බෑ, විනාඩි 15 ත් - පැය භාගයත් ඇතුලත ඉවර කරන්න පුළුවන් ... දැන් නම් කියුබ් එක දැක්ක කාලයක් මතක නෑ .. :rofl:

owlX

Well-known member
  • Jul 13, 2014
    1,321
    400
    83
    /usr/bin
    Muge IQ eka athi bara ganak... habai podi sakayak thiynwa mu handsfree ekak gahane hadane eken instruction denwada dane na :D :P

යාළුවා

Well-known member
  • Jul 5, 2013
    18,587
    1,318
    113
    38
    මීගමුව
    :dull:

මට පුළුවන් .. :P හැබැයි ඔච්චර ඉක්මනට බෑ, විනාඩි 15 ත් - පැය භාගයත් ඇතුලත ඉවර කරන්න පුළුවන් ... දැන් නම් කියුබ් එක දැක්ක කාලයක් මතක නෑ .. :rofl:
    :P

Muge IQ eka athi bara ganak... habai podi sakayak thiynwa mu handsfree ekak gahane hadane eken instruction denwada dane na :D :P

eth bn. ane manda. instruction dunnath hadana speed eka balapanko :baffled:
    honda sinduwak daaagena hadanawada kawda danne cool eke :rofl:

යාළුවා

Well-known member
  • Jul 5, 2013
    18,587
    1,318
    113
    38
    මීගමුව
    mata puluwan bn oka 4min walin hadanna .pattern ekak thiyenawa

Cube 5ma
    8.gif

yako moota 6.23.81k giyaane. tho hadala video ekak up karapanko. patta famous wei :dull::yes: