Smart,Cute,Adorable | Cats & Dogs |

IKL

Well-known member
  • May 29, 2018
    44,549
    15,086
    113
    Kadawatha
    B3WlzQk.jpg



    :lol::lol::lol::lol:
     

    IKL

    Well-known member
  • May 29, 2018
    44,549
    15,086
    113
    Kadawatha
    The Rarest Cat Breeds

    The fishing cat

    Fishing_Cat_Pessac_zoo.jpg


    The fishing cat is thought to be primarily nocturnal, and is very much at home near water. It can swim long distances, even under water. Their most peculiar feature is the webbing beneath their toes for better swimming.They are about twice the size of a domestic cat and stocky and muscular with medium to short legs. They are usually not aggressive.
     

    IKL

    Well-known member
  • May 29, 2018
    44,549
    15,086
    113
    Kadawatha
    The Rarest Cat Breeds

    Kodkod

    Leopardus_guigna.jpeg

    This small-headed wild cat lives primarily in Chile and in some areas of Argentina. They spend most of their time resting in dense vegetation in ravines, watching out for their prey. Kodkods are actually very good climbers, with a strong muscular system that allows them to climb high trees. Local people sometimes call them vampire cats because of the 2 bites they leave on their prey.
     

    IKL

    Well-known member
  • May 29, 2018
    44,549
    15,086
    113
    Kadawatha
    The Rarest Cat Breeds

    Clouded Leopard

    S4RneQr.jpg

    The clouded leopard is a wild cat occurring from the Himalayan foothills through mainland Southeast Asia into China. It’s head-to-body length reaches 32″, which is 22″ shorter than an ordinary leopard. It is believed that the clouded leopard is a link between big cats and small cats in wild nature. They like to rest on trees, and the females even use hollow trees to breed. A very beautiful dark gray pattern embellishes the whole body.
     

    IKL

    Well-known member
  • May 29, 2018
    44,549
    15,086
    113
    Kadawatha
    The Rarest Cat Breeds

    The sand cat


    IK5UHqu.jpg


    The sand cat inhabits the sandy places of our planet, like the deserts of North Africa and the Middle East. They feel perfectly safe among sand, stones, and a lack of fresh water. They reach only 14.2″ long, and half of this length is their tail. They satisfy their moisture needs from their prey.