nEoN_wHitE said:aparade im gonna miss it neee![]()
yes bro......... we miss you & sld lot................

ya bt still u ppl will have fun nah.. bt apiSANJEE said:yes bro......... we miss you & sld lot................![]()

ya bt still u ppl will have fun nah.. bt apiSANJEE said:yes bro......... we miss you & sld lot................![]()

eka ne kiyane.,.. me oyath deparak ma ekama eka dala mokada?? hehehe nican mongal wage nee oya ehema danma daa?SANJEE said:mee mokada eka post eka dethun paarak ma watila thiyenne..........

nEoN_wHitE said:ya bt still u ppl will have fun nah.. bt api![]()
nEoN_wHitE said:eka ne kiyane.,.. me oyath deparak ma ekama eka dala mokada?? hehehe nican mongal wage nee oya ehema danma daa?![]()
koi wele da kiuwee??SANJEE said:uba next year enawada ban..........? mata Oolu kivva uba next year enawa kiyala......

appa eka nee.. mokada manda case ekaaaSANJEE said:nee ban....... mehe poddak site ekata enna beruwa hitiyaa....... den refresh karanakota mehema welaa..........

nEoN_wHitE said:koi wele da kiuwee??
me ada da??? mechara ikmnata kiuwa daaaaaaaa??![]()
siraawata ma ahanne....... sld edaa mata kivva puluwan unoth 2007 meda enawa kiyalaa.........ammooooooooo mara ikmnata arnathi pathi renawa ne.... bayath hithenawa wena dewal walata.. call karala 1hr wath giye na.. mennaa ..heheSANJEE said:ubata welaawa wedak nee nee.........siraawata ma ahanne....... sld edaa mata kivva puluwan unoth 2007 meda enawa kiyalaa.........

nEoN_wHitE said:ammooooooooo mara ikmnata arnathi pathi renawa ne.... bayath hithenawa wena dewal walata.. call karala 1hr wath giye na.. mennaa ..hehe
ya next yr enna thamai hithan ine... bt u knwo dnt knw wat'll hapen men.. full try danawa kohoma hari enna..![]()
apoo eka iwara unama mehe ine na macho hehe.. thawa eka semi ekak thiyanwa.. after dat iwarai...SANJEE said:ela ela......... ubee degree weda mokada ban.........? iwarada..........?

ok macho ehema passe meet wemu ko.. bye machoSANJEE said:neon mama gedara yanawa machoooooo.................. take care friend.............