handi kiuwe??? kathai kiyala da kiuwe??pamithK said:ane me..nikan inna halo![]()
![]()
api honda handy kollo harida?![]()
![]()
![]()

handi kiuwe??? kathai kiyala da kiuwe??pamithK said:ane me..nikan inna halo![]()
![]()
api honda handy kollo harida?![]()
![]()
![]()

pamithK said:what da????!#!@$..
so am i romeo?

nEoN_wHitE said:ai oya mawa dala giyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
anneee pawwu aint romeo...im wid romeo da real romeo..pamithK said:what da????!#!@$..
so am i romeo?
cant u guess nw?lolnEoN_wHitE said:handi kiuwe??? kathai kiyala da kiuwe??![]()

aye_sha90 said:u aint romeo...im wid romeo da real romeo..cant u guess nw?lol
)ayya....close d@ mouth...damn u such a foooll...nEoN_wHitE said:sumTHING??? pissu hadenawa
ekak nam kamak na..10k vitahra goin on![]()
ds is ma bro guyz...nEoN_wHitE said:
thama echara lucky na mama hithane
![]()

nEoN_wHitE said:try try 1 day u can fly lu ne![]()

aye_sha90 said:ayya....close d@ mouth...damn u such a foooll...![]()
![]()
ds is ma bro guyz...

nEoN_wHitE said:nawala walin dakunata harila gihila jubili kanuwen wamata harenna onee![]()
anna hari...
ayyo nee..pamithK said:aaahhh..seems like u guys are veteran Ek people..api itin aluth ne![]()
![]()

i can flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.nEoN_wHitE said:try try 1 day u can fly lu ne![]()
he he yaaa sweet nangi kenek unama whos nt gonna luv u aneeaye_sha90 said:novi ayya is busy lu...but dhen EK enneth ne nah..hmm..nyway, i knw ma ayyalz luv meeapoooo..oyalath ekka dhen no talkz ne ayya....nt as b4
ws soo busy

hehehe.. aiyoo ya men ara isara EK eken giyata pasema minihawa meet une ma na.. msn wath na

oya naughty ayya......nEoN_wHitE said:ai oya mawa dala giyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
aluth?? me 2nd star ekakth enna lagai ne.. aluth wenne kohomadapamithK said:aaahhh..seems like u guys are veteran Ek people..api itin aluth ne![]()
![]()

damn kolla..i stole romeo 2 juliet n nw juliet is a greengrocerpamithK said:leonado di caprio?...or neon ayya(yeah right![]()
)