Who are more sincere in Love???

bana1

Member
Jun 20, 2007
697
1
0
Hey......................Guys What do you think about this???????????????????Who are more sincere in love?? Girls or boys???

bana1

Member
Jun 20, 2007
697
1
0
Thanks mamat hitanne ehema tamai......Kochchara hoda girls lada adainne??? eka boruwakwat kiyanne ne..................

malkavi

Well-known member
  • Nov 21, 2006
    35,705
    944
    113
    කලුතර
    bana1 said:
    Thanks mamat hitanne ehema tamai......Kochchara hoda girls lada adainne??? eka boruwakwat kiyanne ne..................

Kello kiwwoth kiyanne pacha................ara mama danna kenekuth innawa........koi weleth gahanne tom pacha....:lol: :lol: :lol:

bana1

Member
    Jun 20, 2007
    697
    1
    0
    malkavi said:
    Boys.........boys........Boys.....Boys..............:yes: :yes:

kollo thamai.wena kawuda...............:yes: :yes: :yes:

ohooooooooooooooo..eth itin oya kollek nisa neda ??Api nodanna borukara kollo???;)

Lunumiris samaga Jalaya!!

malkavi

Well-known member
  • Nov 21, 2006
    35,705
    944
    113
    කලුතර
    bana1 said:
    ohooooooooooooooo..eth itin oya kollek nisa neda ??Api nodanna borukara kollo???;)

Lunumiris samaga Jalaya!!

Mama kiwwe aththa...........mama one nam sakki athuwa oppu karannam..........

( Me lunumiris samaga amumiris neda.....???) hehehe

bana1

Member
    Jun 20, 2007
    697
    1
    0
    malkavi said:
    Kello kiwwoth kiyanne pacha................ara mama danna kenekuth innawa........koi weleth gahanne tom pacha....:lol: :lol: :lol:

eya oyata ehema kiyanawa atte Adareta/ adare wedi unama ehema tamai..kochchara ahinsaka girlslada ane/ onna oyata paw pirei hode boru kiyanawata???:lol:

malkavi

Well-known member
  • Nov 21, 2006
    35,705
    944
    113
    කලුතර
    bana1 said:
    eya oyata ehema kiyanawa atte Adareta/ adare wedi unama ehema tamai..kochchara ahinsaka girlslada ane/ onna oyata paw pirei hode boru kiyanawata???:lol:

Ane amme.............kellange adare.......:eek: :eek: chaaaaaterrrrrrrrrr.................:no: :no: :no:

hehe...mama kiyanne sampoorana aththa...........:yes:

Oolu

Member
    Sep 18, 2006
    9,340
    3
    0
    41
    Kello Kiyai Kello Kiyala

Kollo kiyai Kollo kiyala

Man nam kiyanne degolloma kiyala. eka theeranaya wenne eyalage gathi guna anuwa thama.

hashii

Member
    Sep 14, 2006
    1,593
    1
    0
    malkavi said:
    Boys.........boys........Boys.....Boys..............:yes: :yes:

kollo thamai.wena kawuda...............:yes: :yes: :yes:

noooooooooooooooooooo.... how come....... sincere nethi girls lath i nnawa thamay.... but boys percentage eka wediy:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

bana1

Member
    Jun 20, 2007
    697
    1
    0
    Oolu said:
    Kello Kiyai Kello Kiyala

Kollo kiyai Kollo kiyala

Man nam kiyanne degolloma kiyala. eka theeranaya wenne eyalage gathi guna anuwa thama.

But dear girls often tend to be cheated!!!:D ANYWAY tHANKS !

bana1

Member
    Jun 20, 2007
    697
    1
    0
    hashii said:
    noooooooooooooooooooo.... how come....... sincere nethi girls lath i nnawa thamay.... but boys percentage eka wediy:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

ANNA HARI EHEMA ENNAKO NANGI..................! THANKS DEAR!!!!!!!!!!!!!!!

malkavi

Well-known member
  • Nov 21, 2006
    35,705
    944
    113
    කලුතර
    hashii said:

anhe oya danna bambuwa.................:lol: :lol: :lol:

mama kaluthara station ekedima 10k withara pennannm cha kello...........:lol: :lol: :lol: