notification settings වල on this day : all memories දාල තිබ්බොත් එනව දෙන්නටම අනිවාරෙන්..
default තියෙන්නෙ highlights නිසා පෙන්නන විදිය තීරනය වෙන්න වෙනම algorithm තියනව..
එකෙක් මුලින් share කරොත් අනිකට පෙන්නන්නෙ නෑ..
දෙන්නටම එක පාර පෙන්නන්නත් පුළුවන් නැති වෙන්නත් පුළුවන්..