man hithuwe uba kamathi maha kalu sinhalayonta kiyalaBut he is a trans, right?
I mean he is a she, so what good is having all those manly features?
man hithuwe uba kamathi maha kalu sinhalayonta kiyala
He isn't she
You have a poor knowledge about them. He has a natural penis. Erect wenawa eka. But no sperms. But precum yanawa. Orgasm wenawa.
Transmenlata thynne masculine brain structure ekak no difference with cis men. Ekai un trans wenne.
And also t men have more masculine score than gay men. Its similar to cis men. Eka nam kiwe gay kollek. E gana wadiya danne naI mean he is a she, so what good is having all those manly features?
Mokak?මන් ආස නෑ ලොකු සයිස් උන්ට. අනික කවුද බන් උඹට මේ විකාර ඔලුවට දැම්මේ? ට්රාන්ස් උන්ට අනිත් පිරිමින්ට් වෙන හැමදේම වෙනවා ඒත් උන් හිතින් ගැහැණියෙක් එච්චරයි වෙවෙනස
'araya' dannawada uba eyata kemathi kiyala?බඩ ගින්නට කන්න ආවා අරයා එක්ක
![]()
මෙන්න මූව සෙට් කර ගන්න
And also t men have more masculine score than gay men. Its similar to cis men. Eka nam kiwe gay kollek. E gana wadiya danne na
Mokak?
Yko man uge payya dakala thiyenwa. Clitoris eka grow wela payyak hadenawa
Naturally. Eke perahama udata pahalata karalath pennala thiyenawa u. Maha loku na ithin. Hadichcha mul kale man dakke. Eka thawa tikak loku karaganna puluwan lu surgery eken.
Clitoris ekak thamai kohomath normal piriminta unath hadenne. Eka passe penis ekak wenawa. Eka madin nawathichcha un thama intersex. Ubata theruna da kiwwa eka
Un hithin ganu neme hithin pirimi.
Ah passe theruneuba kiyanne transgender ganu gana da? Man kiwwe kollek gana
tho alien kenek ganada kiyanne?And also t men have more masculine score than gay men. Its similar to cis men. Eka nam kiwe gay kollek. E gana wadiya danne na
Mokak?
Yko man uge payya dakala thiyenwa. Clitoris eka grow wela payyak hadenawa
Naturally. Eke perahama udata pahalata karalath pennala thiyenawa u. Maha loku na ithin. Hadichcha mul kale man dakke. Eka thawa tikak loku karaganna puluwan lu surgery eken.
Clitoris ekak thamai kohomath normal piriminta unath hadenne. Eka passe penis ekak wenawa. Eka madin nawathichcha un thama intersex. Ubata theruna da kiwwa eka
Un hithin ganu neme hithin pirimi.
Ah passe theruneuba kiyanne transgender ganu gana da? Man kiwwe kollek gana

Ow ban u campus awata passe transition unethWhat the heck? Ubata sure da uba oya kiyanne trans ewun gana kiyala?
Yako manussyek gana kiwwe. Apo thopi nam.tho alien kenek ganada kiyanne?![]()
උඹ හෙන ආතල් එකක් ගන්නව නේද මෙකෙන්. හොදයි හොදයි කවුරු උනත් අතල් එකේ සැපේ ඉන්න ඕන.
අරගල බැරිනම් ඕන උට්ටක් ඕක තමයි ෆයිනල් ගෝල් එක වෙන්න ඕන.
Ex da?subha pathum lokkaaa... mata lihiniwa mathak unaa
Kollek ne humtho oya inne gay alert
one and only friend, girl friend, fiancee, sister, mom, teacher and everything.අනිවා ලොක්කා
Ex da?
කොල්ලෝ නැතුව කොලුකරයෝ එක්ක කෙල්ලෝ ඉන්නද හුම්තෝ.
උන්ගෙ ඇත්ත ස්රුපයෙන් උන් ජීවත් වෙනවා. උබ හැංගි හැංගි මේකෙ ඇටෙන්ෂන් එක ගන්න හදනවා එක එක කොල්ලො ගැනයි ක්රෂ් ගැනයි ත්රෙඩ් දාලා. ඇත්තට ම පොන්නය කවුද බන් LOLa bunch of attention whores
උන්ගෙ ඇත්ත ස්රුපයෙන් උන් ජීවත් වෙනවා. උබ හැංගි හැංගි මේකෙ ඇටෙන්ෂන් එක ගන්න හදනවා එක එක කොල්ලො ගැනයි ක්රෂ් ගැනයි ත්රෙඩ් දාලා. ඇත්තට ම පොන්නය කවුද බන් LOL
මුන් ටික කොහොම හරි ගේ මැරේජ් ලීගලයිස් කර ගත්තොත් උඹලත් ඒකෙන් වාසිය ගන්නවා. උඹලට ඔහොම හරි තැනක් තියෙන්නෙ උන් හින්ද. උඹ වගෙ එකෙක් එක්ක ඇත්තට ම කොල්ලෙක් යාළු වෙන එකත් පුදුමයක්![]()