ඇම්ඩන්ගෙ කාතා 18+ මාර Fun .. ඉවර වෙන්න කලින් බලන්න..

Status
Not open for further replies.
May 17, 2006
3,632
90
0
panthiye thawath dawasak.....

aluthen awalu guru wariyak....miss kalla wage awe ath nati hattayak adalalu....miss awith panthiye lamayinta kiyala dunnalu....kona gana....(dannawane suju kona/maha kona)....panthiye lamaynta therune nahalu.....eta passe miss karala thiyenne thamnge ath deka kona wage nama nama kiyala dunnalu....lamay tikata elakiri wage therunalu....habay amdan ennawalu muna prashnarthayak karagna....miss amdawa nakittala ahuwalu mokakda prasne putha kiyala....mu ahuwa prasne kattiya dannawa mu ahuwalu " miss hama konema mayl thiyanawada ?" ahuwalu.....

DjSpK

Well-known member
  • Nov 4, 2008
    5,298
    1,005
    113
    I'm Looking for Me !
    panthiye thawath dawasak.....

aluthen awalu guru wariyak....miss kalla wage awe ath nati hattayak adalalu....miss awith panthiye lamayinta kiyala dunnalu....kona gana....(dannawane suju kona/maha kona)....panthiye lamaynta therune nahalu.....eta passe miss karala thiyenne thamnge ath deka kona wage nama nama kiyala dunnalu....lamay tikata elakiri wage therunalu....habay amdan ennawalu muna prashnarthayak karagna....miss amdawa nakittala ahuwalu mokakda prasne putha kiyala....mu ahuwa prasne kattiya dannawa mu ahuwalu " miss hama konema mayl thiyanawada ?" ahuwalu.....
    :lol::lol::lol:

Jan 22, 2010
    23
    6
    0
    ඇම්ඩන් කතා – අලියා

ස්ථානය – දෙහිවල සත්වෝද්‍යානය

සිද්ධිය – අලියකු ලිංගය එලියට දමා මුත්‍රා කරයි

ඇම්ඩන්: “ඒ මොකක් ද තාත්තේ?”

පියා: “හාපෝ, ඒක මහ භයානක දෙයක්”

තව ටිකක් දුඅ ගිය විට තවත් අලියකු ඉහත ක්‍රියාවම කරණු ඇම්ඩන් ට දකින්නට ලැබෙයි. මෙවර ඔහු තම මව විමසයි.

ඇම්ඩන්: “ඒ මොකක්ද අම්මේ?”

මව: “ආ පුතේ ඒක හරිම සුළු දෙයක්”

දැන් ඇම්ඩන් හොල්මන් වී ඇත. තව ටිකක් දුර යන විට තුන් වන අලියෙකුද ඉහත කටයුත්තම කරණු පෙනෙයි. මෙවර ඇම්ඩන් නැවතත් පියාට කතා කරයි.

ඇම්ඩන්: “තාත්තා කියනවා අරක මහ භයානක දෙයක් කියලා. අම්මා කියනවා ඒක සුළු දෙයක් කියලා. කවුද හරි?

පියා: (ඇඟට පතට නොදැනී) “උඹෙ අම්මට නම් ඉතින් ඕකත් සුළු දෙයක් වෙන්න ඇති!”

:lol::lol::lol::lol:

Last edited:
    Status
    Not open for further replies.