කුණු රසය
හෙළයෙක් Well-known member Apr 26, 2014 49,135 99,723 113 Jul 14, 2022 #2 යකෝ අරහෙ ගෙන්නපු හරක් ටික මරාගන්නව මූ මෙහෙ කමෙන්ට් දදා ඉන්නව.
Max_r Well-known member May 10, 2007 12,893 1 15,620 113 Jul 14, 2022 #3 උබම එලකිරි එකේ කර්නර් ට කරපු ඩැම්ජ් එක ඔය පොටො එකෙ මඩට වඩා සැහෙන්න වැඩියි... ටොක්සික් ෆැන් බේස් එකක් තියෙන්නෙ කර්නර්ට උබ ඇවිත් එකෙ ටොප් රැන්කින් ටොක්සික් ෆැන් Reactions: හෙළයෙක්
උබම එලකිරි එකේ කර්නර් ට කරපු ඩැම්ජ් එක ඔය පොටො එකෙ මඩට වඩා සැහෙන්න වැඩියි... ටොක්සික් ෆැන් බේස් එකක් තියෙන්නෙ කර්නර්ට උබ ඇවිත් එකෙ ටොප් රැන්කින් ටොක්සික් ෆැන්
D Die-hard Well-known member Jul 10, 2017 7,829 6,591 113 Jul 14, 2022 #4 හෙළයෙක් said: යකෝ අරහෙ ගෙන්නපු හරක් ටික මරාගන්නව මූ මෙහෙ කමෙන්ට් දදා ඉන්නව. Click to expand... ekenma terenava pathum kiyanne mu neve kiyala mu pathum elakiri unta epa karanna dapu media pilliyak vade kiyanne pathum den aggressive vela,uma vala kapa gannava
හෙළයෙක් said: යකෝ අරහෙ ගෙන්නපු හරක් ටික මරාගන්නව මූ මෙහෙ කමෙන්ට් දදා ඉන්නව. Click to expand... ekenma terenava pathum kiyanne mu neve kiyala mu pathum elakiri unta epa karanna dapu media pilliyak vade kiyanne pathum den aggressive vela,uma vala kapa gannava
හෙළයෙක් Well-known member Apr 26, 2014 49,135 99,723 113 Jul 14, 2022 #5 Die-hard said: ekenma terenava pathum kiyanne mu neve kiyala mu pathum elakiri unta epa karanna dapu media pilliyak vade kiyanne pathum den aggressive vela,uma vala kapa gannava Click to expand... mama kiwe FB eka gena. mu nisa newei pathumwa kiriye unta epa une uge wada nisamai. uta wenama scico seen ekak thiyene.
Die-hard said: ekenma terenava pathum kiyanne mu neve kiyala mu pathum elakiri unta epa karanna dapu media pilliyak vade kiyanne pathum den aggressive vela,uma vala kapa gannava Click to expand... mama kiwe FB eka gena. mu nisa newei pathumwa kiriye unta epa une uge wada nisamai. uta wenama scico seen ekak thiyene.