shit, I was out of here for 10 minutes and Mayan bitch is treating himself to many dicks up his ass 

uba kiyanne u minihek wenna ubata puke arinna ona kiyalada? taylor swift ta ariyama madida, yako, ubalage set eke inna un maru gehuwata real mens la ehema karanne ne, terum ganilla, lollangen eyata giya lokayak tiyanawa,twisted ubalawa rawattala tiyenne
![]()
කවුද දන්නේ උන් එකට හිටියේ මිඩියා වලට පේනන විතරයිද කියල... ඔය හොලිවුඩ් වල ඕක ඕන තරම් වෙනවා... උබ වගේ ලෝල්ලෝ කොහෙද ඕව දන්නේ....
ආයේ අඬනවා...
මොකෝ බන් මේ? අලුත් දේවල් නැද්ද? එකම එක...ඔයා හරි කම්මැලිනේ...ඔහොම පුලුවන්ද වලි යන්න...
![]()

taylor swift එක්ක හිටිය කියල ඌ මිනියෙක් වෙනවද...උබට ඕකව ලස්සනට පෙන්නේ උබ ලෝල්ලෙක් නිසා....
![]()

I'm outa here this is too muchඔහොම කියන්නෙපා බන්..බඩ පපුව දාල යනවා..![]()

උපරිම බයිට් වීමේ සීමාව 

ආයේ අඬනවා...
මොකෝ බන් මේ? අලුත් දේවල් නැද්ද? එකම එක...ඔයා හරි කම්මැලිනේ...ඔහොම පුලුවන්ද වලි යන්න...
![]()

go easy on him, be back in a bit.උබ කොහොමද ලෝල්ලෝ දන්නේ ඌ taylor swiftට ඇරියමයි කියල....කවුද දන්නේ උන් එකට හිටියේ මිඩියා වලට පේනන විතරයිද කියල... ඔය හොලිවුඩ් වල ඕක ඕන තරම් වෙනවා... උබ වගේ ලෝල්ලෝ කොහෙද ඕව දන්නේ....
![]()

I'm outa here this is too much

ලොල්ල ඉල්ලන් පුකේ තියාගත්තා වගේ වැඩක් ඌට වුනේ...
![]()

Font size went from 1 to 7උපරිම බයිට් වීමේ සීමාව
![]()

go easy on him, be back in a bit.

Bugger went from wanna-be hero to cry-baby in a matter of few posts 
shit, I was out of here for 10 minutes and Mayan bitch is treating himself to many dicks up his ass![]()
I'm outa here this is too much

uba patan gatta wele idan kiyanne uba hitana dewal ne ban, dukai ban , man adanawalu bite welalu mata puke ariyalu, thats all u got?![]()

ඇති යන්තම් උබට තේරුණා...දැන්වත් තේරුම් ගත්තනේ අනිත් උන්ට මෙතන පෙන්නේ මොකක්ද කයල?
උබ තමා හිතන් හිටියේ උබ පොරක් වගේ අනිත් උන්ට පෙනුන කියල...එත් ඇත්තටම උනේ ඔය මම කිව්ව ටික...

![]()

Mayan19;20101515[SIZE=3 said:][/SIZE]uba patan gatta wele idan kiyanne uba hitana dewal ne ban, dukai ban , man adanawalu bite welalu mata puke ariyalu, thats all u got?![]()
පුක 
ඇති යන්තම් උබට තේරුණා...දැන්වත් තේරුම් ගත්තනේ අනිත් උන්ට මෙතන පෙන්නේ මොකක්ද කයල?
උබ තමා හිතන් හිටියේ උබ පොරක් වගේ අනිත් උන්ට පෙනුන කියල...එත් ඇත්තටම උනේ ඔය මම කිව්ව ටික...
![]()

mokakda une ban, uba mata adanawa kiwwa ekada, uba mata ariya kiwwa ekada, etakota mata adenawada,
oya akkala koheda inne lollangen sangameda,
mata ariya man adanawa man bite una , den wena mona hari kiyahanko,
පව් බන් ලොල්ල 
උබට තේරුනේවත් නැද්ද බන් අපි මෙතන උබට පුකෙ ඇරිය කියල...?පුක
දීලම උබේ පුකේ ස්නායු ගෙවිලද කොහෙද...![]()

shit, I was out of here for 10 minutes and Mayan bitch is treating himself to many dicks up his ass![]()