ewage thathwe competition eka amarui kiyanawa nedaUpwork patan ganin math me patan ganna kiyala hithan inne
na ehma na.welawa thamai. Competition ekak thiynwa namuth clientla innwa bn.ewage thathwe competition eka amarui kiyanawa neda
Ekah thamai neh. Balnda one.na ehma na.welawa thamai. Competition ekak thiynwa namuth clientla innwa bn.
Talk karana widiya anuwa thmai. Long term customer la hadaganna try karanna one. Podi wadak dekak free unath karala denna mind eka hadagattanm long term goda thamai.
Salli passenma giyoth ithin kela wenawa
Ow. Oyage thumbnail widyath try karlaa balannam. Thanksehnam athi
lokuwat mahnsi unanam thaw wadi wei usa nisa
TamilNiche , Video duration , audience , video eka hdanne kohomd , content type eka video + voice over monawada?
wenasak krnna one... mage dan gear eke mata krnn plwn une ohchraiමචං ඔය වගේ කන්ටෙන්ට් වලින් නං සෑහෙන්න ලොකු දේවල් බලාපොරොත්තු වෙන්න බෑ. මොකක් හරි වෙනසක් කරන්න වෙනවා..![]()

ඔව්. මට තේරෙනවා උඹ කියන එක. තව කන්ටෙන්ට් දාපම්. මන් නම් සබස්ක්රයිබ් කලා.wenasak krnna one... mage dan gear eke mata krnn plwn une ohchrai
4k 60fps export krn 15 min video ekak 12 hours ynw
eka nisa gear ekak hdl krnn one
Looks like your views started picking up after 2 years and come mostly from Suggested Videos.![]()
me mage eka video ekaka revenue ekak
Audience - Indian , Srilanka , Asian Countries
ubalage channel walat mehemada bn ?
me views ganata me revenue eka sathutu dayakaida ?
madi madi wage danenawa
meka karan yanawada nadda kiyala hithganna ba
kiyapanko
uba content hoyaganne kohomada ban? videos? voice? script?wenasak krnna one... mage dan gear eke mata krnn plwn une ohchrai
4k 60fps export krn 15 min video ekak 12 hours ynw
eka nisa gear ekak hdl krnn one
naha channel eka grow wenkan shorts damme nanice
shorts danne nane
adoo thanks bossaPsika seen eke jaya wewa
yes brohLooks like your views started picking up after 2 years and come mostly from Suggested Videos.
esema wewa mittoooසුබ අනාගතයක් මිට්ටෝ
mage content ekama niche ekaka thiynneuba content hoyaganne kohomada ban? videos? voice? script?