මුන් වගේ උන් නේ රටේ අනාගතේ බාරගන්නේ.
.ලංකාවේ පිරිමින්ට වඩා ගෑණු තැනකට ඵන ඵක පුදුමයක් නෙමෙයි..

chamage kama kaden kapu elakiri yaluwo innawada?![]()
ara thadiya neda. ea badu photographer kenek. mu wena ekek mama hithanne.ඒ අර මේකෙ හිටපු කෙල්ලො ඩීල් කරන පොර නේද?![]()
ඔව් ඔව් පොර තමයි.ara thadiya neda. ea badu photographer kenek. mu wena ekek mama hithanne.
මූ බදුල්ලේ ඉදන් ජාඇල ඇවිත් ලු රයිස් කන්නඔය ඉන්නෙ @dilann
ow ow mu badulle thamai gewal tyenne. e kale indan video danawa.මූ බදුල්ලේ ඉදන් ජාඇල ඇවිත් ලු රයිස් කන්න![]()
Ja-Ela koheda ban Ben food tiyenne ?? ara Reality Plaza eka laga ekada? Issara weligampitiye thibba queens kiyala place ekak eke patta fridrise eka eth dan naha eka wahala.. oba koi hairiyeda jaela?මමවත් ඔතනින් ගෙනල්ල නෑ ජාඇල ඉදලත්
rice ගන්නේ benfood
තුඩැල්ල පැත්තේ . උන්ගේ Uber app එකේ අවුලක් .. normal , full , large මොක සිලෙක්ට් කරත් එන්නේ නොර්මල් එකේ price එකJa-Ela koheda ban Ben food tiyenne ?? ara Reality Plaza eka laga ekada? Issara weligampitiye thibba queens kiyala place ekak eke patta fridrise eka eth dan naha eka wahala.. oba koi hairiyeda jaela?
මුන් වගේ උන් නේ රටේ අනාගතේ බාරගන්නේ..ලංකාවේ පිරිමින්ට වඩා ගෑණු තැනකට ඵන ඵක පුදුමයක් නෙමෙයි..
Content location wena ratak dapanඇත්තටම දැන් youtube යන්නත් අප්පිරියයි එක්කො කිසිම skill එකක් නැති food review කරන උන් නැත්නම් ගෑනිව expose කරන පොන්නයොයි ගෝරි ගාලා සුදු වෙච්චි tiktok බඩු වල vlog යි විතරයි නෙ බන් උබ කියන්නෙ මන් මේ ලගදි කෙල්ලෙක්ගෙ vlog chanel එකක් දැක්ක 100k *අඩෝ patis අච්චුවලට තියන තැන roll එකට නෑ බන්