පෝස්ට් එක කියවල නෑ, පෝස්ට් එකේ තියෙන්නෙ රජෙක් වගේ ආවම හිඟන්නු ගැම්මට චන්දෙ දෙනව කියන අදහසක්.ඒකනෙ කලම්බොවල පොෂ් කෙල්ලො අනුරට චන්දෙ දුන්නෙ නැත්තෙ
උන් දෙන්නා ගේම අම්මලා මම තියාගෙන සැප දෙන ගමන් ඉන්නේ පොන්නයෝ Fake එකෙන් ලොග් උනාම උබ කවුද කියලා මම දන්නේ නැහැ කියලා හිතුවද කැම්පෙන් බැල්ලිගේ පුතා@SLK_sri @kasun_kbp muge ara campaign thread ekata bump ekak dapanko.. mu kade yanne ne kiyala kiyanne
Ha ha dannawa nam kiyapan balanna gu ponnaya.. pluwun nam mge fake account eka oppu karapan... campaign ballige putha.. thoge tatta sarame pihadaganna tibuna ekek uba..උන් දෙන්නා ගේම අම්මලා මම තියාගෙන සැප දෙන ගමන් ඉන්නේ පොන්නයෝ Fake එකෙන් ලොග් උනාම උබ කවුද කියලා මම දන්නේ නැහැ කියලා හිතුවද කැම්පෙන් බැල්ලිගේ පුතා![]()
පොඩ්ඩක් ඉඳපන් උබේ අම්මට සැපක් දීලා එන්නම්Ha ha dannawa nam kiyapan balanna gu ponnaya.. pluwun nam mge fake account eka oppu karapan... campaign ballige putha.. thoge tatta sarame pihadaganna tibuna ekek uba..
Panala yanne ai pons... dan uba kiwwane mage fake tynwa kiyala.. ponnayek nowi oppu karapan pluwn nam.. meka challenge ekakපොඩ්ඩක් ඉඳපන් උබේ අම්මට සැපක් දීලා එන්නම්![]()
ඕනේ එකෙක් ට ඕනේ දෙයක් කියන්න පුළුවන් කට වහගෙන ඉන්න පුකේ අමාරුවක් නැහැ උබට වගේ රෙදි හෝදන්න ඕනේ කමකුත් නැහැ
හොරු අල්ලනවා කිව්වේ NPP එකේම අය තමා![]()
@SLK_sri @kasun_kbp muge ara campaign thread ekata bump ekak dapanko.. mu kade yanne ne kiyala kiyanne
කෝ බං කවදද NPP එක හොරු අල්ලන්නේ?maruwen maruwata kade giye ube ammage hora minihada ponanyo
https://elakiri.com/threads/2ඔසාමාට-බඩ-යයි-මීක්-මීක්-කියමින්-එළකිරියෙන්-පැන-දුවයි.2107414/
------ Post added on Sep 23, 2024 at 9:26 PM
කෝ බං කවදද NPP එක හොරු අල්ලන්නේ?
aa menna. mention kara@SLK_sri @kasun_kbp muge ara campaign thread ekata bump ekak dapanko.. mu kade yanne ne kiyala kiyanne