මොරටු මුල්ල

XibitZ

Well-known member
  • Oct 10, 2008
    12,380
    2,089
    113
    Moratuwa
    Elakiri Sahodaraya :yes:

    මචං රබර් එක තේක්ක කරලා විකුණන එක හොයා ගන්න විදිහක් තියෙනවද
    ලීය හොයන එකනම් ඇහේ තියෙන්න ඕන දෙයක්. . යටි පැත්තේ ස්ප්‍රේ වැදිලා නැති තැනක් බලලා සාමන්ය කෙනෙක්ට හොයාගත්තැකි. .
    රබර් නම් හෑල්ලුයි ගොඩක්. . වයිරම නෑ. . ලීය සුදුපාටයි. .
    තේක්ක ලීය ඝනයි, බරයි, වයිරම් තියෙනවා ලස්සනට. .
    මහෝගනී රතුපාටයි, හෑල්ලුයි. .
    බුරුත, කොලොන්, කොස් කහපාටයි. .
    නැදුන්, මාර තද දුබුරුපාට. .

    තව කැටකෑරල, ගිනි සපු වුනත් පාට ගහලා ගත්තම තේක්ක වලට සමානව පේන්නේ. . මේ දෙක තමයි ගොඩක්ම තේක්ක එක්ක කලවම් කරන්නේ. .

    මචන් උබලට හිතෙන්නෙ නැද්ද ඔය වගේ සෙට් ක්ලීන් කරන්ඩ පට්ට අමාරුයි කියලා. දූවිලි එහෙම රැදෙන්න තියෙන වර්ගපලය වැඩියි.
    ඊට වඩා සෝෆ එකක් ක්ලීන් කරන්ඩ ලේසියි කිය්ලා මට න්ම් හිතෙන්නේ
    ලී බඩුවක් ගැන දන්න එකෙක් නම් ෆුල් කුශන් සෝෆා ගන්නේ නෑ. . මොන මල ජරාවද බන් අවුරුදු 3න් විසික් කරැකි. . අපරදේ 50ක් 60ක් දීලා ගන්නේ. . ඕවා හදනේ වල් ලී වලින්. .

    තේක්ක සැටියක් ගත්තොත් කුශන් එක මාරු කරැකි. . කැමති කාලයක් තියාගත්තැකි අවම අවුරුදු 20ක් 30ක්. . කුශන් රෙද්ද කිලිටි වුනත් ඒ කාලෙට ගැලපෙන අලුත් රෙද්දක් ගහලා ගත්තැකි අලුත් එකක් වගේ. . ඕනනම් ස්ප්‍රේ කෝඩ් එකකුත් ගහනවා එතකොට අලුත් එකක් වගේම තමයි. .
     

    aliya

    Well-known member
  • Oct 22, 2007
    941
    359
    63
    Colombo
    A to Z :) (y) :cool:

    දොන් කරෝලිස් එකේ බඩු පට්ට ගණන් ඇයි ?

    උන්ගේ ලී සුපිරිම ලී.බාස්ලත් සුපිරි.කැටයම් එහෙමත් හොඳයි.badu sure