ane ithin meyage lajjawa...

dinithi017

Member
May 25, 2007
10,472
20
0
SoMe WHEre
ICE said:
hahaha . me inne kiyapu aya...

ganan ganna epa me dinithta nam bageta pissu

angoda indan panala avith inne :lol: :lol:

aa me aithi karayo awith inne. kohomada ayya konda ehema? thaama ridenawada>? ;) ;) ;) ;) ;) thathi thaama awe naane oyawa hospital geniyanna. moko me lajja welaa? kellek ahak gahuwada? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

JaGuaR

Member
Apr 8, 2007
2,553
0
0
nobody knows....
nikini said:
me ape ice neda?mokada appeeeeeee meya me taharm lajjawen...:lol: :lol:

funny5hd5.jpg

mae ICE da?:shocked: :lol: harima lajjakaaraya ne...:lol:

nikini

Member
Jul 24, 2006
9,047
35
0
--
dinithi017 said:
aa me aithi karayo awith inne. kohomada ayya konda ehema? thaama ridenawada>? ;) ;) ;) ;) ;) thathi thaama awe naane oyawa hospital geniyanna. moko me lajja welaa? kellek ahak gahuwada? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ahhhhhhhhh dinithi ai kondata mak welada ice ge...:confused:

dinithi017

Member
May 25, 2007
10,472
20
0
SoMe WHEre
nikini said:
ahhhhhhhhh dinithi ai kondata mak welada ice ge...:confused:

ai ane ara lissala giyee? dakke nadda? ara slide eke yanawa wage giyee?? ayyo akki :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: eken eyage konda kaduna. doc kiuwa eka thanakata welaa inna kiyala. koheda kiyana ekak ahanne naane meyaa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nikini

Member
Jul 24, 2006
9,047
35
0
--
dinithi017 said:
ai ane ara lissala giyee? dakke nadda? ara slide eke yanawa wage giyee?? ayyo akki :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: eken eyage konda kaduna. doc kiuwa eka thanakata welaa inna kiyala. koheda kiyana ekak ahanne naane meyaa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ehenam konda kadalama danna nango...;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: