Api Badimu

Jun 8, 2011
199
40
0
me kannadiyen gihin podak muna balaganna :shocked::sorry::shocked:

ඔයා මූණ බලලද මිනිස්සු එක්ක යාලු වෙන්නේ?? එහම යාලු වෙන කෙනාගේ මූණ ඇක්සිඩන්ට් එකක් වෙලා වෙනස් වෙලා විකෘති වෙලා ගියොත්?? :confused::confused::rolleyes::rolleyes: ඔයා ඔච්චරම නැරෝ මයින්ඩඩ් ද?

HASARANDI

Member
Aug 27, 2007
7,322
351
0
නැරෝ මයින්ඩඩ් ද?

කොනකපාල007;10373898 said:
ඔයා මූණ බලලද මිනිස්සු එක්ක යාලු වෙන්නේ?? එහම යාලු වෙන කෙනාගේ මූණ ඇක්සිඩන්ට් එකක් වෙලා වෙනස් වෙලා විකෘති වෙලා ගියොත්?? :confused::confused::rolleyes::rolleyes: ඔයා ඔච්චරම නැරෝ මයින්ඩඩ් ද?

oyai නැරෝ මයින්ඩඩ් man muna balanna kivwe oya60 panna siyalata tharuna kello galapenne kohomada kiyala therun ganna :lol::lol: meya me නැරෝ මයින්ඩඩ් gana kiyonawa :lol::lol::lol::lol:

Jun 8, 2011
199
40
0
oyai නැරෝ මයින්ඩඩ් man muna balanna kivwe oya60 panna siyalata tharuna kello galapenne kohomada kiyala therun ganna :lol::lol: meya me නැරෝ මයින්ඩඩ් gana kiyonawa :lol::lol::lol::lol:

:rolleyes::rolleyes: ඉතින් මට තවම ටුවෙන්ටීන්. ඔයාගේ වයස 60+ ද?? :eek::eek: අයියෝ:(:(

HASARANDI

Member
Aug 27, 2007
7,322
351
0
කොනකපාල007;10387635 said:
:rolleyes::rolleyes: ඉතින් මට තවම ටුවෙන්ටීන්. ඔයාගේ වයස 60+ ද?? :eek::eek: අයියෝ:(:(

Man kivwe oyatane oyage muna balaganna kiyala anika hodata balanna man dala thiyana 1ka :P man kohomada siya kenek wenne :P 1kenma therenwa oyai siya kiyala & oyage gon mole tharama :lol: