අම්මෝ ඉස්සර කාලෙ මතක් වෙනවාMachanla Box thiyan film hall manawada thiyenne Colombo wala.
safe thana wenna one
na huththo. aran yana kaalleta value added ekak deddi anith unta nondi nowenna oneSafe වෙන්න ඕනේ කිව්වේ? War movie එකක්ද බලන්න යන්නේ? බය වෙන්න එපා සද්දෙ ඇහුනත් වෙඩි වදින්නේ එහෙම නෑ.
ekohomada wena unge badu gawenne. man gihinma naIya ponnaya kellawa piliwela thanakata aran pala.ekige age wena unge badu gawenwata asada
ඔය උත්තරේ දුන්නේ කාටද කියලා දන්නවද?අපි නම් box ගියේ නෑ. Film hall ගියා නම් film බැලුවා. මම නම් කියන්නේ නම්බු පිට decent hotel එකකට හරි guest house එකකට හරි යන්න. ඉඩ කඩ සැප පහසුව අනික shower එකකුත් තියෙනවා.
Film ekak balanna privacy one wenne ay? Man hithuwe box eke idea eka comfort eka kiyala?Mama nam wife ekka giyath yanne box. Mokada patta privacy nisa.
වටෙ ඉන්න උන්ව පේන්නේ නැහැ, උන්ට අපිව පේන්නේ නෑ. වයිෆ් ට තුරුල් වෙලා බලන්න පුළුවන්.Film ekak balanna privacy one wenne ay? Man hithuwe box eke idea eka comfort eka kiyala?
Privacy kiwwe okata giyama sadda badda ahenne nadda
නෑ මං කිව්වේ ඔය බලන්න ආපු උන් කොඳුරන ඒව කහින ඒව phone රින්ග් වෙන ඒව.වටෙ ඉන්න උන්ව පේන්නේ නැහැ, උන්ට අපිව පේන්නේ නෑ. වයිෆ් ට තුරුල් වෙලා බලන්න පුළුවන්.
සද්ද බද්ද ඇහෙන්නේ නැතිවෙන්න උබ හිතුවද අභිරූපණ රංගනයක් බලන්නෙ කියලා.
Ow ewath ahenne naනෑ මං කිව්වේ ඔය බලන්න ආපු උන් කොඳුරන ඒව කහින ඒව phone රින්ග් වෙන ඒව.
මෙතන IDචෙක් කරනවා නේදබන්අනුන්ගෙ බඩු උඩ ඉඳගන්න ඕනෙ නම් Box පලයන්.
recommended:
savoy wellawatta
ROOm පලයන්කෝ.Machanla Box thiyan film hall manawada thiyenne Colombo wala.
safe thana wenna one

na. online book karagena palayn.up
මෙතන IDචෙක් කරනවා නේදබන්
------ Post added on Aug 28, 2024 at 11:10 PM