මචන්ලා.. CCTV වැඩක් කරල මාස දෙකක් වෙනව.. දැන් Hard Disk එකේ අව්ලක් ගිහින්... මම කතා කරන හැම නම්බර් එකම බ්ලොක් කරනවා... මේකට මොකද කරන්න පුලුවන්....
Hard ekak nam loku ganak Neha neda
UPS ekek damme nadda? maget HDD dekak giya UPS tibilat. dan solar power nisa hard giye naha kalekin. used ekak gahapan kisi awulak naha
Sirawata... Mu Page ekath akula gaththa.. Gooogle address eka na..CCtv gahana un wahi wahala, godak aya profit ganna used dekstop hdd use karanava, bad review danna thamai tiyenne ithin
http://consumeraffairs.gov.lk/index...d=134:consumer-complaints-si&catid=92&lang=siමචන්ලා.. CCTV වැඩක් කරල මාස දෙකක් වෙනව.. දැන් Hard Disk එකේ අව්ලක් ගිහින්... මම කතා කරන හැම නම්බර් එකම බ්ලොක් කරනවා... මේකට මොකද කරන්න පුලුවන්....
Ewa nam keri wedaOw Mama lankawe hitapu nathi dawasaka hai kare.... Mu Brandnew kiyala.. parana ekak dala thiyenne.. mama eeye maru kara eka.. e unata kari wedey neda
Ow solar nisa UPS na dan.. offgrid ne.. Elakiri expert lagen baluwe muge karapu katha wadeyta karanna ekak
------ Post added on Dec 22, 2025 at 3:10 PM
Sirawata... Mu Page ekath akula gaththa.. Gooogle address eka na..
apo ow oya vage un innava pvt ltd company ekak nam case ekak adinna puluwan proprietor wath nathi ekek nam wadak wennahaOw Mama lankawe hitapu nathi dawasaka hai kare.... Mu Brandnew kiyala.. parana ekak dala thiyenne.. mama eeye maru kara eka.. e unata kari wedey neda
Ow solar nisa UPS na dan.. offgrid ne.. Elakiri expert lagen baluwe muge karapu katha wadeyta karanna ekak
Ow Mama lankawe hitapu nathi dawasaka hai kare.... Mu Brandnew kiyala.. parana ekak dala thiyenne.. mama eeye maru kara eka.. e unata kari wedey neda
apo ow oya vage un innava pvt ltd company ekak nam case ekak adinna puluwan proprietor wath nathi ekek nam wadak wennaha
මුලින්ම බලපන් මචන් උඹේ දාලා තියෙන Hard Disk එක මොකක්ද කියලා , CCTV වලට දාන්නේ surveillance drives ඒවා හදලා තියෙන්නෙම 24x7 security video recording storage වැඩ වලටමචන්ලා.. CCTV වැඩක් කරල මාස දෙකක් වෙනව.. දැන් Hard Disk එකේ අව්ලක් ගිහින්... මම කතා කරන හැම නම්බර් එකම බ්ලොක් කරනවා... මේකට මොකද කරන්න පුලුවන්....
කරපු එකා හරියට රෙජිස්ටර් වෙලා ඕවා කරලා නැත්නම් උබ කොහෙට කම්ප්ලේන් කරත් වැඩක් නෑ.. සාපරාධී විශ්වාසය කඩ කිරීම තමයි පොලිස් උසාවි ගියොත්.
උසාවි ගානේ යන්න උනාම තේරෙයි සල්ලි දීලා HDD එකක් අරන් දාගන්න එකට වඩා වියදමක් යනවා කියලා.
උබ දැන් කොච්චර ගත්තත් ඌ උස්සන්නේ නැත්නම් ආයේ ඕක හොද පැත්තට කැරකෙන එකේ සම්භාවිතාව අඩුයි.
මැසේජ් එකක් දාපන් පැය 48 ක් දෙනවා වැඩේ කරේ නැත්නම් උගේ ෆොටෝ එක්ක ශෝෂල් මීඩියා දානවා කියලා.
ඔය පොර ඕවගෙන් ජිවත් වෙන පොරක් නම් එහෙම දේකින් ලොකු අව්ලක් වෙන නිසා උබේ පැත්තට කැරකෙයි වැඩේ.
ඌ ගණන් නොගෙන හිටියොත් උගේ විස්තර ශෝෂල් මීඩියා දාලා හාලා දාලා සල්ලි දීලා වොරන්ටි එක්ක HDD අරන් දාගනින්
FB group wala dapan , anith minissu hari berenwa neaOw machan.. Mama already hard eka maru karagaththa...
Place eka thamai SOFTWARE HOUSE IT SOLUTIONS-KADAWATHA.. Ahuwenna epa machanla...