Mage ekkena nam awa eth dan na.....................djzac said:giya giya me dan giye...

Mage ekkena nam awa eth dan na.....................djzac said:giya giya me dan giye...

anee sweety ayeth awa..!Jayanga said:Mage ekkena nam awa eth dan na.....................![]()
Jayanga said:No kapues.....
Thamange mahansiyen set karaganna one.............![]()
Oya koheda suduu||~Rangana~|| said:anee sweety ayeth awa..!
yanne....................sorry.. i had sm skul wrk..!!!! dnt wry.. im nt gona leav ya..!!Jayanga said:Oya koheda suduuyanne....................

Simple thread eka gana podi adyanyak denna ko.........ethakota nicamma therei.......djmuthu said:ane apitath krame kiyannako
eta passe mahansivenna bariya

Ohh scul work do it do it........ First priority for scul work... 2nd for others....||~Rangana~|| said:sorry.. i had sm skul wrk..!!!! dnt wry.. im nt gona leav ya..!!![]()

noooooooooooooo u r ma 1st n da BEst!Jayanga said:Ohh scul work do it do it........ First priority for scul work... 2nd for others....![]()

If u need any help ask me....................................||~Rangana~|| said:sorry.. i had sm skul wrk..!!!! dnt wry.. im nt gona leav ya..!!![]()

No no iam serious||~Rangana~|| said:noooooooooooooo u r ma 1st n da BEst!![]()
if u have any scul work do it first........
ok sure...!!! wt ur subjects honey?Jayanga said:If u need any help ask me....................................![]()
me vayasai uba hoyana jathiye kenai kyapan ...takz gala online hitiyoth set karnnam...djmuthu said:ane apitath krame kiyannako
eta passe mahansivenna bariya
Maths........................... my darling||~Rangana~|| said:ok sure...!!! wt ur subjects honey?

Wow aluth servise ekak da ?djzac said:me vayasai uba hoyana jathiye kenai kyapan ...takz gala online hitiyoth set karnnam...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh WOW>>>!!!!!!!!!Jayanga said:Maths........................... my daloooooo![]()

Where are u live ?..............my sudaaa||~Rangana~|| said:ohhhhhhhhhhhhhhhhhh WOW>>>!!!!!!!!!![]()

im in Negombo... and u..?Jayanga said:Where are u live ?..............my sudaaa![]()