u shoudnt joke too much okMr.DON said:ekane bung ko mu upset gahalane me podi joke ekakata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u shoudnt joke too much okMr.DON said:ekane bung ko mu upset gahalane me podi joke ekakata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
azrah ghaffoor said:u shoudnt joke too much ok
he must take jokes as jokes,otherwise it goes worse,if i want i'll do jokes to anybody,but they have to know how to take jokes

ekane ban jks jks hatiyata ganan ganna onnaMr.DON said:![]()
he must take jokes as jokes,otherwise it goes worse,if i want i'll do jokes to anybody,but they have to know how to take jokes
![]()
![]()
![]()
![]()

naa bung umbalage pissu katha nisa neme hehe wenna scene ekak hehehe!nEoN_wHitE said:anna ehema thamai ne ina one.. kauru monawa kiuwath who caresssss![]()
mokko scenario eka kiyapang balantalasanka said:naa bung umbalage pissu katha nisa neme hehe wenna scene ekak hehehe!

mokada scene ekalasanka said:naa bung umbalage pissu katha nisa neme hehe wenna scene ekak hehehe!

lasanka said:naa bung umbalage pissu katha nisa neme hehe wenna scene ekak hehehe!

ayth ahalaa,me ubai mai wagetckrockz said:ekane ban jks jks hatiyata ganan ganna onna![]()
![]()
![]()
![]()

yako don me umbala gena neme .. ! apooooooooooooooMr.DON said:dude,from this thread i just got u still didnt gt what i said kiyala,,api joke dapu ekatane me tread eka dala tiyenne,uba kelinma kiyane netuwa raumen kiyala tiyenne matane ban,mekai bung lasanka take jokes as jokes harida no hard feelings anika mata mona hari kiyanna one nan munata kiyapaung bung nikan roundabout noda![]()
![]()
mama ubata banine nane
![]()
![]()
![]()
man gena neweidalasanka said:yako don me umbala gena neme .. ! apoooooooooooooo
aulak ne,ubata mataka tiyennat ekka,remindingss

kaude danne.. don genma ahaganin.. mu post kera kera ionnawa!shanX said:Ooops, mokada mae![]()