hey itz ME..!

nEoN_wHitE

Active member
  • May 4, 2006
    46,638
    20
    38
    Inside a neon light
    Madu_90 said:
    na na.online nevei......inda hita ethin hambenavaneee...:lol: eita hapan phone thiyenne nikanda??!!

ammoo na ..apinam bottu walim panapu aye nevei........;)

tripsnam yanava...eth echcharama yanne na....epa venava gedara idalama........:( :(
    ithin phone thiba ta iselama kohe hari meet weenna epai allo katha karanna :P:D

iselama meet une koheda? party?:D

yaa eka ne.. nican ina eke boring ne.. me oyage aiyala or nangila EK enne nadA?:D

Malinga

Well-known member
  • Jul 20, 2006
    61,301
    1,013
    113
    nEoN_wHitE said:
    ohh eka hari...
    bt ithin marry karana kenawa viswasa nokara inath ba nee:P:D

mehemai avanka aadare ho marry valadi sampuurana vishvasaya thiyanna oona. ehema vishvaasayak athi venakan e vage deyak sandaha yomu novi inna eka thamai honda:D

thari69

Member
    Jul 18, 2006
    247
    0
    0
    dan mata nam meka therene na :P dan kawda me ||~Rangana~|| n kawda me ||~R-Grl~|| kiyane???? ai ithin id maru kare ochara 1000+ posts thiyagena :oo:
    n hi katiyatama :D

Madu_90

Member
    Jan 17, 2008
    2,038
    0
    0
    Here
    thari69 said:
    dan mata nam meka therene na :P dan kawda me ||~Rangana~|| n kawda me ||~R-Grl~|| kiyane???? ai ithin id maru kare ochara 1000+ posts thiyagena :oo:
    n hi katiyatama :D
    HI MALLI BABOOOOOOOO!!

Madu_90

Member
    Jan 17, 2008
    2,038
    0
    0
    Here
    nEoN_wHitE said:
    ithin phone thiba ta iselama kohe hari meet weenna epai allo katha karanna :P:D

iselama meet une koheda? party?:D

yaa eka ne.. nican ina eke boring ne.. me oyage aiyala or nangila EK enne nadA?:D
    NA ANE...man witarai.....ayata vena vada thiyanava...eya universityne.....
    meet une ethin ehen mehen.........school yaddi buss eke.....hehe:lol: long story...........:yes:

Madu_90

Member
    Jan 17, 2008
    2,038
    0
    0
    Here
    thari69 said:
    hi akki babooo......budu ammo oyage speed eka.....:P eye ne 1000k gahuwe? dan 1225....apiwath pass karai daws 3k 4k yadi.... :shocked:
    hehe.....ehema thama ethin malliyo..............ek friendsla eddi kiyanna kochchara dewal thiyanavada.....:yes: :yes: :lol: