මිත්රවරුනි, මෙන්න මේ Innovex Inverter Refrigerator 250L ( INR240I )එක ගැන අත්දැකීම් ඇති අය මේ item එක ගැන හොඳ නරක කියන්න කෝ..
aurudu 6k wage duwanwa. gaththa kaaley gaththe 75ktada kohedaමිත්රවරුනි, මෙන්න මේ Innovex Inverter Refrigerator 250L ( INR240I )එක ගැන අත්දැකීම් ඇති අය මේ item එක ගැන හොඳ නරක කියන්න කෝ..
eeta adu wenna one.. man gattet 60ganataka 2 years backaurudu 6k wage duwanwa. gaththa kaaley gaththe 75ktada koheda![]()
aaah wenna athi macahn. mathakanam 70k wage.eeta adu wenna one.. man gattet 60ganataka 2 years back
දැන් lak 1.50 ක්ද කොහෙද වෙනවා බංeeta adu wenna one.. man gattet 60ganataka 2 years back
දම්රෝ එකක් නං තියෙනවා. ඒක නං හොදයි.මිත්රවරුනි, මෙන්න මේ Innovex Inverter Refrigerator 250L ( INR240I )එක ගැන අත්දැකීම් ඇති අය මේ item එක ගැන හොඳ නරක කියන්න කෝ..
උස, පලල එහෙම කොච්චරක් size ද? මන් තාම showroom එකට ගියේ නැහැ Web එකෙන් බැලුවේape gedara mekata kalin tibbe samsung ekak inverter.. mekat wada ganan eka nangita dunna
habai eekata wada meke freezer eka ehema hodata cool wenawa
Web eke dimensions tiyenawa machan.. usa nam adi 5k wageඋස, පලල එහෙම කොච්චරක් size ද? මන් තාම showroom එකට ගියේ නැහැ Web එකෙන් බැලුවේ
එහෙම අවුලක් නැහැ.මචංලා Damro එකේ ලක්ෂ 1.50 ට තියන Fridge එක වෙන වෙන shops වල අඩුවට තියෙනව. එහෙම shop එකකින් ගන්න එක අවුල් ද? Warranty එකේ වෙනසක් නැහැ.