LG G Flex phone self-healing සීරීම්_නැති_කරයි

kota119

Well-known member
  • Oct 14, 2011
    1,815
    134
    63
    Samsung ekata Google eka ganna unath salli thiyenawa :lol::lol: hari hari umba dannawa :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Mara fun oi me thread eka nam, mu samsung ekata google ganna salli tiyanawa kiyala balannath google karanna epai :lol: google karannawath danne nadda koheda mu.. samsung eka occhara durak copy kara kara hari awe google hinda :lol:

Last edited:

ruchira88

Well-known member
  • May 16, 2008
    5,179
    937
    113
    :shocked::lol::lol: me mona reddakda yako
    radio vs ipod:lol:
    radio vs mac pro computer
    speaker vs imac all in one pc
    radio vs mac pro pc
    A calculator vs Iphone
    mona wikarayakda:lol::lol::lol:ekakata ekak kisima galapimak na oi:no:

galapeemak na? gon katha kiyanan epa meke adahas karanne design eka gana nathuwa calculator vs iphone nemei gon wahanse :lol:

ruchira88

Well-known member
  • May 16, 2008
    5,179
    937
    113

Mara fun oi me thread eka nam, mu samsung ekata google ganna salli tiyanawa kiyala balannath google karanna epai :lol: google karannawath danne nadda koheda mu.. samsung eka occhara durak copy kara kara hari awe google hinda :lol:
    kawda Google epa kiwwe? uya monawada me wate yanne ? wadak na ban umbala ekka katha karala

Sadun Buwa

Well-known member
  • Oct 7, 2012
    18,422
    2,039
    113
    UNP BANK ROBBERY 2015
    web-meme-exam-cheaters-apple-samsung-nokia.jpg