nEoN_wHitE said:mokada rapa baya unada hanzi ta conversation eka nican ma navathuwe bye kiyala![]()
ai ban mama nidaganne yanne nedda ?

nEoN_wHitE said:mokada rapa baya unada hanzi ta conversation eka nican ma navathuwe bye kiyala![]()

ow ow ehema hari kiyamu.. podi ganu lamayek ta baya una kiyala kiyanath ithin podak lajjai ne nedarapa said:ai ban mama nidaganne yanne nedda ?![]()
![]()
![]()

nEoN_wHitE said:ow ow ehema hari kiyamu.. podi ganu lamayek ta baya una kiyala kiyanath ithin podak lajjai ne neda![]()

nEoN_wHitE said:"ha ko" kiyane mokada???![]()

ok ok kohomath aththath eka ne nedarapa said:ne ithin uba sathutu wena vidiyata hitha gannako![]()
![]()
![]()

ayyoooooooo late unata mokada machooo thanx a lot for the wisherssssssDJAT said:NEO Sorry maco.im late.![]()
![]()
6000 club eke member unata magen suba patum
Congratzzzz macooo

noooooooooooooo we dont mind u asking anything... coz 1 thing is it's soo hard 2 see u posting....and now it's good 2 see u posting.....xXxHaNzxXx said:emm excuse me...if u ppl dnt mind me asking...is dis all abt meeeeeeee????
![]()

22...goo mee...3 cheerz 4 me...
well yaai am proud...bt da thing is dat i dnt want ppl 2 b scared of me...(bt i am).........watch out ppl........lil mizz hanz is in town...
town eke hitiyata katha karane nathi eka ne vade...xXxHaNzxXx said:22...goo mee...3 cheerz 4 me...
![]()
well yaai am proud...bt da thing is dat i dnt want ppl 2 b scared of me...(bt i am).........watch out ppl........lil mizz hanz is in town...
![]()

yo yo yo yo yoooooooooooo thankoooooooooooo thankoooo loooooooooooooodzzzamila325 said:Hey well done neon well done keep posting we're looking for 7000 now
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()