yako nash umbata dan pure sinhala use karalada kiyanna ona......eka shape kiyala lolzzzz......ahaka thiyena kunu umba oluwe purogena lolzzzzzNash' said:okay..itz jst alrite! nuh...nm!![]()

yako nash umbata dan pure sinhala use karalada kiyanna ona......eka shape kiyala lolzzzz......ahaka thiyena kunu umba oluwe purogena lolzzzzzNash' said:okay..itz jst alrite! nuh...nm!![]()

dan nam therila wage.. me api ta ne mistake wela thiyeneeemlakmal said:kewl dwn gaal its a jke... didnt u gt it![]()

look whos talking... go to prev post and bala ganna thiba kauda full seriuous gath kiyalaDjpata said:she cn undersatand jokes mann now chill out lolzzzz![]()
![]()
![]()
![]()

nEoN_wHitE said:bt nash is not wage![]()
damn okay!!

machooooooooooooooooooooooooooooooooooo mokada me.. dan okoma hari neee.. eya upset wela naaa.. me api ne podak pota pagagena natala thiyeneeeNash' said:okay..itz jst alrite! nuh...nm!![]()

am nt liyn bt wht am tellyn u cnt get cz u post lyk a hell N ur only aim to make a big gap to novi dats y lolzzzzzzzznEoN_wHitE said:mala panala kiyane he's a blooody liar neeee
hehehehehe jk macho![]()

yaa sooooooooooo evil.. isn't itDjpata said:lolzzzzzz.....dats da real typ of red neon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehehe
ayyoooooooooooooooooo meeee ochara ganna ganna epaaa.. machooooo me mokada meeeeeee.. hehehehNash' said:nuh..am cool! i dnt giv a fk bout it!

tho pissek wage post danawa hariyata kiyawanneth nathu wht shuld i do fa dat lolzzzzznEoN_wHitE said:look whos talking... go to prev post and bala ganna thiba kauda full seriuous gath kiyala![]()

yaaaaaa eka ne kiyane.. dan methana kisima case ekaka wela na neeeeeeeeeeeee.. api mai kela kara gena thiyene.. ganna ganan epa banDjpata said:yako nash umbata dan pure sinhala use karalada kiyanna ona......eka shape kiyala lolzzzz......ahaka thiyena kunu umba oluwe purogena lolzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Djpata said:yako nash umbata dan pure sinhala use karalada kiyanna ona......eka shape kiyala lolzzzz......ahaka thiyena kunu umba oluwe purogena lolzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ayyooo oka mokada macho.. api okoma ithin ekama set eka nee.. fit eke imu machoo.. heheheNash' said:no men...i totally ok!!! okay as ever i cud be!!!!![]()
damn okay!!
and hey neo bro..thanks 4 lukn out on me!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

allways with u bro