SL OLD HIT SONGS Add Here

Status
Not open for further replies.

athal24

Member
Jan 24, 2009
1,987
42
0
Piliyandala
lasa.lasa said:
Mata kelesada kiwa mena song eka denna puluwanda? Sendspace link eke eka nehe. thanks. :confused:

Dennam Macho .............
But Me Song Eka Danata kisima Album Ekaka Hoyaganna Naha Eka Nisa Quality Eka Tikak Adui Mata Thama Mathakai Mama Me Forum Ekata Join Wechcha Hati Ekata Mul Une Me Song Ekai Mokada Dannawada Me Forum Eke Witharai Me Song Eka Thibune Wena Kisima Site Ekakawath Kisima Forum Ekakawath Me Song Eka Hoyagannawath Naha
Mata Me Song Eka Dunne Ape Thread Eke Honda Lamaya Nohoth Shiwa Ayya (Shiwantha Ayya) Habai Kollo Mama Tikak Meka Edit Karala Quality Eka Tikak Wadi Kala......

Enjoy...........

Last edited:

lasa.lasa

Well-known member
  • Aug 15, 2008
    3,884
    606
    113
    athal24 said:
    Dennam Macho .............
    But Me Song Eka Danata kisima Album Ekaka Hoyaganna Naha Eka Nisa Quality Eka Tikak Adui Mata Thama Mathakai Mama Me Forum Ekata Join Wechcha Hati Ekata Mul Une Me Song Ekai Mokada Dannawada Me Forum Eke Witharai Me Song Eka Thibune Wena Kisima Site Ekakawath Kisima Forum Ekakawath Me Song Eka Hoyagannawath Naha
    Mata Me Song Eka Dunne Ape Thread Eke Honda Lamaya Nohoth Shiwa Ayya (Shiwantha Ayya) Habai Kollo Mama Tikak Meka Edit Karala Quality Eka Tikak Wadi Kala......

Enjoy...........

Thanks lot machan.................:D

Mamath hoyapu songs 2 , 3 k ma hoyagaththe meken thamai. thanks.....!

athal24

Member
    Jan 24, 2009
    1,987
    42
    0
    Piliyandala
    ronsilva said:
    mata thiyana pinwathek gunadasa kapuge gayana me geetha deka hoyala denna please.....
    **macho quality eka raththaran tikata dunnoth godaaak pin labei...**.

kawuruth ennathi..kawuruth dannathi...

Leli thalana nube athata ran muduwa gorahadida....

:yes: :yes: Oyatath Subama Suba Pasku Mangalyak Wewa Sahodaraya................:yes: :yes:

Menna Oya Illapu Song Eka Hondama Quality Ekakin Ahala Balannko.............

Enjoy.............

athal24

Member
    Jan 24, 2009
    1,987
    42
    0
    Piliyandala
    KHz said:
    :DHere's ma Favourite:D

Thankzzzz
    Thankzzzz
    Thankzzzz
    Thankzzzz
    Thankzzzz
    ;)Onna 5 paarakma Kiwwa macho!;)

Oyala Oya Songs Rasawindala Sathutu Wenawanam Eetawada Sathutak Apita Danenne Nahaneda......................
    Mata Aththatama Sathutui Sahodaraya Mama Dapu Songs Rasawindala Thawa Kenek Sathutu Wenawa Dakeema............

Onna Oyatath 5 Sarayakma............

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
    You'r Welcome
    You'r Welcome
    You'r Welcome
    You'r Welcome
    You'r Welcome
    :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

athal24

Member
    Jan 24, 2009
    1,987
    42
    0
    Piliyandala
    leeka said:
    athal24 said:
    Menna Lassana Songs 2k...................

thanks for your music collection brother. oya gawa thiyanawada

MERVIN PERERA GE- MA SANASA MA NALAWA kiyana song eke instrumental song eka?

ane plz thiyanawanam upload kerandako
    :)

Ane Sorry Leeka Sahodaraya Magegawa Oya Song Eke Instrumental Version Ekanam Naha Macho Ane Sorry.............:confused: :confused: :confused:

Status
    Not open for further replies.