ehenam slt ekata gihin ube prashne kiyala solve kara ganin. kawru monawa kiwwat lankwe slt taram hoda internet connection ekak na. dialog, mobitel, etisalat okkoma hodai limited users lata. maseta 50GB walata wada use karana ayata ewa hari yanne naha.,
mu me hora kala yana ekanm block kranna thma thiynne.
ȜMA X;15362864 said:
slt ekata wada sahenna hoda connection nam thiynwa sho lankawemu me hora kala yana ekanm block kranna thma thiynne.
![]()

ȜMA X;15362864 said:
slt ekata wada sahenna hoda connection nam thiynwa sho lankawemu me hora kala yana ekanm block kranna thma thiynne.
![]()
mokakda me connection eka
maseta kiiyada![]()
limit eka keeyada ?
price
8mbps connection ekak ne.
cha max

ȜMA X;15362901 said:
bell wimax
1Mb
3300/=
24hrs download karoth 10GB paninawa katha nathuwa. masema download krath 200GB + adinna puluwan.![]()
ube connection eka 1mbps neda ? nattam 8mbps da ?
1mbps nam ube download speed eka enna widiyak na.
lanka bell 1mbps connection eka mage yaluwek use karanawa, eka hodai. eet mobile service providers lage internet nam chater mama danna packages.
thynne 1,2,4Mb ai leased line denwa company walata. meka mobile connection ekak neme. fixed line. 1.1 speed eka enwa oni welawaka. ȜMA X;15362985 said:
1Mb ban. bell wimax 8Mb line na banthynne 1,2,4Mb ai leased line denwa company walata. meka mobile connection ekak neme. fixed line. 1.1 speed eka enwa oni welawaka.
ane meke inna eunta 1mb @ 8m tama aduna ganna bari hatiyak..slt denna 1mb....kiyanne 8mbps kiyala advertise karanne....attatama baluwama 8mbps simple walin gattama hari....slt eka hora wada and pada sho tama...

ඉතිං බං වෙන එකෙකුගේ usar name වලින් ලොග් වෙන එක හොර වැඩක් නේ
උන්ට අයිතිය තියෙනවා එහෙම බ්ලොක් කරන්න

aa, dan tama hariyata dakke. ube down load wenne speed eka 120 kb witarada ?

60 GB package eka ganin 4800.
uge connection eka 1Mbps = 1024kbps.ube connection eka 1mbps neda ? nattam 8mbps da ?
1mbps nam ube download speed eka enna widiyak na.
lanka bell 1mbps connection eka mage yaluwek use karanawa, eka hodai. eet mobile service providers lage internet nam chater mama danna packages.