manz wadata gihin eddi anith un left welaa iwarai!! uu podi kariyata gahala ekanee minihawa maranna bari wela tiyenne podi kariyataHoren ne atttack dila tiyenne eka wound ekak unama weak wenawa.bellata wage eka para annama helpless
manz wadata gihin eddi anith un left welaa iwarai!! uu podi kariyata gahala ekanee minihawa maranna bari wela tiyenne podi kariyataHoren ne atttack dila tiyenne eka wound ekak unama weak wenawa.bellata wage eka para annama helpless
මමත් හොයනවා හොයා ගන්න බැරි උනා
Gamer කෙනෙක් නිසා FB නැති වෙන්න බැහැ
පොර සමහර විට ගේම දෙන්න කලින්ම FB එහෙම Deactivate කරලා ඇති
Mooda balapan..same face neda?
me nam thaththa ge profile eka wage
මුගෙ තාත්තා ඉන්නව බන් අර බේරුණ කොල්ලගෙ ප්රොෆයිල් එකේ...බලපන් ඉතින් පොඩි කාලෙ ඉදලම දන්න එකෙක් වගේ...මු තමා ඩයල් එක![]()
එහෙනම් ඕකෙ උනුහුම අස්සෙ මොනවහරි දෙක තුනක ගානත් වැඩිකරලා, අපෙ හුකන්නොත් මැරිච්ච උන්ගෙ ඕපදූප හොයහොය ඉදී ගානක්වත් නතිවඅපේ ජඩ මාධ්යයයි, අවලම් පොලීස් මාධ්ය ප්රකාශකලයි කැනඩා හිටියා නම් මෙලහකට නඩු කියලත් ඉවරයි
ඇනිමේශන් එකකුත් බලන්න තිබුනා![]()
uba aththatama knife. machete fight ekakata face karala thiyanawada?Ado fully grown male adults la dennekta mu attack karala.. un dennata beri unada muta gahala marala danna? Pihiya athe tiyeno dakka gaman ghn atata pollak wage gattanam dila arinna tibba
laughs in 88/99අඩො අඩො ඝාතකයා අවුරුදුය් 19 යි කියන්නෙ මූ 2000 පස්සෙ ඉපදුනු සොන්නයෙක් .
අඩො අපෙ කාලෙ අවුරුදු 19 එවුන් මෙච්චර දරුණු දෙවල් කලෙ නැහැනෙ .
ඔනි නම් ජංගියකට මරාගන්න ඇති ,බස් එකෙ ෆුට් බොඩ් එකට මරාගන්න ඇති. එත් මිනිමරන්න තරම් දරුණු උන් හිටියෙ නැහැ.
ගිය අවුරුද්දෙ මන් ඇහැව්වා හෙල්මට් එකෙන් ගහලා මරපු සීන් එකකුත් ,
ඒත් පොඩි පොන්නයො ටිකක් .
Oka e wage 2000+ generation nahara ponna case ekak wenna baඅඩො අඩො ඝාතකයා අවුරුදුය් 19 යි කියන්නෙ මූ 2000 පස්සෙ ඉපදුනු සොන්නයෙක් .
අඩො අපෙ කාලෙ අවුරුදු 19 එවුන් මෙච්චර දරුණු දෙවල් කලෙ නැහැනෙ .
ඔනි නම් ජංගියකට මරාගන්න ඇති ,බස් එකෙ ෆුට් බොඩ් එකට මරාගන්න ඇති. එත් මිනිමරන්න තරම් දරුණු උන් හිටියෙ නැහැ.
ගිය අවුරුද්දෙ මන් ඇහැව්වා හෙල්මට් එකෙන් ගහලා මරපු සීන් එකකුත් ,
ඒත් පොඩි පොන්නයො ටිකක් .
මුගෙ තාත්තා ඉන්නව බන් අර බේරුණ කොල්ලගෙ ප්රොෆයිල් එකේ...බලපන් ඉතින් පොඩි කාලෙ ඉදලම දන්න එකෙක් වගේ...
------ Post added on Mar 8, 2024 at 7:04 PM
Oka e wage 2000+ generation nahara ponna case ekak wenna ba
Sure ekata unexpected deyak wela eka expose wena nisa mu ewele decide karala marannathi.
Ex - wife adum maru karanawa or nanawa horen balan idala mattu wennathi
Ex - family eke loku kellawa mu abuse karanna gihilla pedo mona hari karanna gihilla mattu wennathi. Etc...
අවුරුදු 19ක් උනාට ඌරෙක් වගේ සයිස්, ඔහොම පොඩි ලමයිත් මැරුවෙ සයිකෝ ජරාවක් වෙන්ඩ ඇති.
ඔව් ඕක වෙන්න ත් පුළුවන් .Oka e wage 2000+ generation nahara ponna case ekak wenna ba
Sure ekata unexpected deyak wela eka expose wena nisa mu ewele decide karala marannathi.
Ex - family eke loku kellawa mu abuse karanna gihilla pedo mona hari karanna gihilla mattu wennathi. Etc...
Tho St Kilda wala newathila hitapu family ekata kotanna hithune nedda ponnayo ohomaMehemai oya students genalla unge gewal wala tiyaganna kota hungak kata athi wenawa ponnayo.
I remember in Oz a sri lankan classmate of mine who used to initially stay with a Sri Lankan family once said when he expressed unhappiness at the dinner he was served, the man told him “onnam kaapan nettan nikan indin”.
He was very unhappy about that.
So never know what really happened behind closed doors.
ඔව් එහෙම වෙන්නත් පුළුවන්..Oka e wage 2000+ generation nahara ponna case ekak wenna ba