Zoomline පල් හොරාට අහු වෙන්න එපා

Udaya Ponnampila

Well-known member
  • Aug 14, 2015
    793
    620
    93
    උඹේ අම්මට බල්ලෝ හුකන නිසා නෙ උබ එන්න බය?
    උබ එළියට ආපු ගමන් අහල පහල බල්ලෝ සෙම හල හල ඇවිත් උබේ අම්මගේ කිම්ඹට අරිනවා නෙ :lol:

අන්න කතාව මාරු කලා.. :lol:යකෝ මෙන්න ලංකාවේ පොලිස් කාරයෝ.. උබේ අම්මට හොරිකඩ බල්ලෙක් හුකපු නිසා තමයි උබ වගේ අවජාතකයෙක් ඉපදුනේ.. :lol:දැන් මේකේ ඉන්න උන්වත් රවට්ටනවා..

Mayan19

Well-known member
  • Aug 9, 2010
    13,252
    592
    113
    මගේ අම්මට බැන්නොත් මම උගේ අම්මට බල්ලෝ දම්මලා පුකේ ඇරවනවා තමා
    කොන්ඩම් දම්මලා, වැලි ටිකක් හුත්තට දාලා බල්ලෝ දාලා හුකවනවා :lol:

tawa ekak collection ekata,

zoomline and ammala
    coming soon :rofl:

ZoomLine

Well-known member
  • Mar 13, 2017
    5,890
    626
    113
    අන්න කතාව මාරු කලා.. :lol:යකෝ මෙන්න ලංකාවේ පොලිස් කාරයෝ.. උබේ අම්මට හොරිකඩ බල්ලෙක් හුකපු නිසා තමයි උබ වගේ අවජාතකයෙක් ඉපදුනේ.. :lol:දැන් මේකේ ඉන්න උන්වත් රවට්ටනවා..
    කොහෙද වේස්ගෙ පුතෝ කතාවක් මාරු කලෙ?
    ඔරිජිනල් එකෙන් ලොග් වෙයන් ගෝනි හුකන්නා
    තොගේ අම්මට බල්ලෝ හුකපු නිසා තමා තෝ වගේ පොන්නයෙක් මේ ලෝකෙට බිහි උනේ

Mayan19

Well-known member
  • Aug 9, 2010
    13,252
    592
    113

oa pitawenne hora kanna gahapu plan eka awul karapu duka, mu kochchara plan karala hitala hopes tiyagenada oka patan ganna atte :lol::lol:

den uta u dapu thread eka pettewat yanna beri tatweta path wela :rofl:

Mayan19

Well-known member
  • Aug 9, 2010
    13,252
    592
    113
    කොහෙද වේස්ගෙ පුතෝ කතාවක් මාරු කලෙ?
    ඔරිජිනල් එකෙන් ලොග් වෙයන් ගෝනි හුකන්නා
    තොගේ අම්මට බල්ලෝ හුකපු නිසා තමා තෝ වගේ පොන්නයෙක් මේ ලෝකෙට බිහි උනේ

zoomline wage horek bihikarapu amma mewa dannawanam kohoma duk weida, elakiri horakanna awith balu wela den kaki adumak asse hengenna hadanawa putha , amma hitan itin internet eke loku business weda kyla :rofl::rofl::rofl:

ZoomLine

Well-known member
  • Mar 13, 2017
    5,890
    626
    113
    vOGoN7-dTdS0fuWjEZlrAg.png

http://nethnews.lk/contact

el78KZfJS9WvTdzm9dNQ2w.png

https://www.police.lk/index.php/com.../83/1666-telephone-directory-central-province

Udaya Ponnampila

Well-known member
  • Aug 14, 2015
    793
    620
    93
    oa pitawenne hora kanna gahapu plan eka awul karapu duka, mu kochchara plan karala hitala hopes tiyagenada oka patan ganna atte :lol::lol:

den uta u dapu thread eka pettewat yanna beri tatweta path wela :rofl:

සිරාවට බන් ලංකාවේ පොලිසියේ උන්ට වෙන වැඩ නෑ එළකිරියේ හොර බිස්නස් කරනවා ඇරෙන්න.. ඕන ගොනෙක්ට තේරෙනවා මුගේ වංචාව

ZoomLine

Well-known member
  • Mar 13, 2017
    5,890
    626
    113
    zoomline wage horek bihikarapu amma mewa dannawanam kohoma duk weida, elakiri horakanna awith balu wela den kaki adumak asse hengenna hadanawa putha , amma hitan itin internet eke loku business weda kyla :rofl::rofl::rofl:
    උබව බිහිකරපු අම්ම නම් උබට බලු හුජ්ජ වෙන්න ඇති පෙව්වෙ
    ඒකයි උබ එළියට එන්න බය :lol:

Mayan19

Well-known member
  • Aug 9, 2010
    13,252
    592
    113
    සිරාවට බන් ලංකාවේ පොලිසියේ උන්ට වෙන වැඩ නෑ එළකිරියේ හොර බිස්නස් කරනවා ඇරෙන්න.. ඕන ගොනෙක්ට තේරෙනවා මුගේ වංචාව

balahanko mu kata karana heti , ammage mas kanawa le bonawa ohoma kata kare 1st thread eke :lol::lol::lol:

itin mokada muta salli danne,

owata kelopu wedanawen mu pissu hedila kegahanne ban kohedo mudukkuwaka kon wela inne ahinsakayek wenna ona ban mu,

ammo muge language eka dekkama wamaneth yanawa ban :sorry:

Udaya Ponnampila

Well-known member
  • Aug 14, 2015
    793
    620
    93
    balahanko mu kata karana heti , ammage mas kanawa le bonawa ohoma kata kare 1st thread eke :lol::lol::lol:

itin mokada muta salli danne,

owata kelopu wedanawen mu pissu hedila kegahanne ban kohedo mudukkuwaka kon wela inne ahinsakayek wenna ona ban mu,

ammo muge language eka dekkama wamaneth yanawa ban :sorry:

යකෝ ලංකාවේ පොලිස් දෙපාර්තමේන්තුව වහනවා මේ වගේ කුජිත වෙන එස් අයි ල ඉන්නවනම්.. ෂුවර් එකටම මුගේ අම්මගේ හොර මිනිහ පොලිසියේ. ඒකෙ ඇරියස් ඒක ගන්න පොලිසියේ වගේ රගපාල හොරකමේ යනවා

Mayan19

Well-known member
  • Aug 9, 2010
    13,252
    592
    113
    උබව බිහිකරපු අම්ම නම් උබට බලු හුජ්ජ වෙන්න ඇති පෙව්වෙ
    ඒකයි උබ එළියට එන්න බය :lol:

hal hundu zoom, dawal ta kanna hal hundu hambunada ada :lol::lol:

ZoomLine

Well-known member
  • Mar 13, 2017
    5,890
    626
    113
    යකෝ ලංකාවේ පොලිස් දෙපාර්තමේන්තුව වහනවා මේ වගේ කුජිත වෙන එස් අයි ල ඉන්නවනම්.. ෂුවර් එකටම මුගේ අම්මගේ හොර මිනිහ පොලිසියේ. ඒකෙ ඇරියස් ඒක ගන්න පොලිසියේ වගේ රගපාල හොරකමේ යනවා
    උදය ගම්මන්පිල මහත්තයා උබගේ අම්මට පුකේ ඇරපු එකේ පළිය ගන්නද උඹ පොන්නම්පිල කියලා ආවෙ :lol:

Mayan19

Well-known member
  • Aug 9, 2010
    13,252
    592
    113

den mu SI luda :lol::lol::lol: ilagata kyai man tama OIC ekai oic ge nama ahuwata kiwwe nette kyla, kohomada tikiri mole :lol::lol:

HSW

Well-known member
  • Nov 18, 2016
    3,475
    1
    519
    113
    මෙගා නාට්ටියක් වෙන්ඩයි යන්නේ..

Udaya Ponnampila

Well-known member
  • Aug 14, 2015
    793
    620
    93
    den mu SI luda :lol::lol::lol: ilagata kyai man tama OIC ekai oic ge nama ahuwata kiwwe nette kyla, kohomada tikiri mole :lol::lol:

ඔව් අයි බන් කලින් කියල තියෙන්නේ.. මෙහෙමත් ගූ කන එස් අයි ල ඉන්නවද බන්.. මූ දැන් රෙද්දේ රෙවිල ඉන්නේ කට උත්තර නෑ පොන්නයට.. දැන් පිස්සෙක් වගේ අම්මලට බනිනවා.. :rofl:

• Like
    Reactions: harshana123

Scattered123

Well-known member
  • Nov 18, 2012
    951
    325
    63
    Does it matter?
    මගේ අම්මට බැන්නොත් මම උගේ අම්මට බල්ලෝ දම්මලා පුකේ ඇරවනවා තමා
    කොන්ඩම් දම්මලා, වැලි ටිකක් හුත්තට දාලා බල්ලෝ දාලා හුකවනවා :lol:

Wachanayak daraganna bari uba policyeda ban? ammata banna kiyala ubata taraha ynwd? ane hukahan ponnayo. wachanyketa adana uba policyeda eeya hutto puka nodi palayan

Scattered123

Well-known member
  • Nov 18, 2012
    951
    325
    63
    Does it matter?
    උදය ගම්මන්පිල මහත්තයා උබගේ අම්මට පුකේ ඇරපු එකේ පළිය ගන්නද උඹ පොන්නම්පිල කියලා ආවෙ :lol:

Pissek wage kiywanne nathuwa paththakta wela idapn. uba ponnaya nisane anik unwa andanne. uba minihek pirimiyek wage uniform eka ekka photo ekak dapan

Scattered123

Well-known member
  • Nov 18, 2012
    951
    325
    63
    Does it matter?
    ඔව් අයි බන් කලින් කියල තියෙන්නේ.. මෙහෙමත් ගූ කන එස් අයි ල ඉන්නවද බන්.. මූ දැන් රෙද්දේ රෙවිල ඉන්නේ කට උත්තර නෑ පොන්නයට.. දැන් පිස්සෙක් වගේ අම්මලට බනිනවා.. :rofl:

zoomlinege ammata hukala tiyenne uge taththa microscope eken balala bn muwa hadala tiyenne ekai muu pissek wage kaagahnne bn