Full Format කරානම් 65% recover කරගන්න බෑ. මම හිතන්නේ Quick Format කරලා ඇත්තේ. සමහර Format කියන Option වල Default තියෙන්නේ Quick එක. Full Format කරනවා කියන එකේ තේරුමත් ඒක තමයි සම්පූර්ණයෙන් Delete කරන එකයි recover කරගන්න බැරි විදියට මේක නිසයි Full,Quick කියලා දෙකක් තියෙන්නේ නැත්නම් Full එකෙන්...