mb 2.5 pos sytem ekak dakkami.![]()
ඒ ZIP කරන ලද source code එක. Un-zip කරපු source code එක 7 MB ට ආසන්නයි. සෙටප් එක 11.3 MB (නවතම නිකුතුව.).
Don't judge a software by its file size.

mb 2.5 pos sytem ekak dakkami.![]()

You're welcome to hack.

balagena, kokatat internet down karalama run karapalla, backdoor da dan na owa..natat itin virusgard ara gard me gard seeruven tiyapalla![]()
me system eke DB eka mysql da?
What is the pos system ?
A retail point of sale system typically includes a cash register (which in recent times comprises a computer, monitor, cash drawer, receipt printer, customer display and a barcode scanner) and the majority of retail POS systems also include a debit/credit card reader.
https://en.wikipedia.org/wiki/Point_of_sale
bumpඅංගසම්පුර්න POS system Free
You're welcome to hack.
Sanmark Solutions හදපු Software System තුනක් Open Source කරලා තියෙන්නේ. කැමති කෙනෙකුට රිසි සේ භාවිතා කරන්න පුලුවන්.
මෙන්න ලින්කුව - github.com/sanmark
1. Merchant# - අංග සම්පුර්න POS system එකක් C# වලින් කරපු. ලංකාවේ දැනට තීන ඕනම POS System එකක් එක්ක තරඟ කරන්න තරම් හෙඳ මට්ටමක තීනවා.
විශේෂතා කිහිපයක් -
මේවට අමතරව සාමාන්ය POS system එකක තියෙන හැම පහසුකමක්ම තියෙනවා.
- එකවර ගනුදෙනුකරුවන් ඕනම ගානකට Bill කිරිමේ හැකියාව
- මිලදි ගන්න Item ගාන අනුව Discount දිමේ හැකියාව
- චෙක්පත් Print කිරිමේ හැකියාව
- සිංහල හෝ ඉන්ග්රිසි මාධ්යයෙන් බිල් Print කිරිමේ හැකියාව
- මිලදි ගත් මිල අනුව පවතින Stock එක බලා ගැනිමේ හැකියාව
- එක් එක් Usres ට වෙන වෙනම System එකේ Features වලට access permission ලබාදිමේ හැකියාව
- Multiple payment options - Credit card, Cash, credit
2. Distro# - Product Distribution (Agencies ) කරන අයට හදපු System එකක්. Laravel framework එක භාවිතා කරල හදලා තියෙන්නේ.
3. Quote#- ඕනැම සේවාවක් සපයන කෙනෙකුට හෝ ආයතනයකට පහසුවෙන් Quotation එකක් දෙන්න භාවිතා කරන්න පුලුවන් පොඩිSystem එකක්. API එක Laravel සහ Front end එක AngulerJs භාවිතා කරල හදලා තියෙන්නේ.
වැඩිපුර - POS system ගැන Thread කිහිපයක් එලකිරියේ ගියා. Merchant# pos එක දැනට මම Shop එකේ භාවිතා කරනවා. භාවිතා කරන කොට මොනවා හරි අවුලක් වුනොත් විසදලා දෙන්නම් (Developing නොවේ).
Official Website - www.sanmark.lk
හැකිපමනින් සැලකුවාට කම් නැත![]()