මට පේන්ඩම බැරි එකෙක්
Shoulders walin penawa pirimi paata. Muscular broad shoulders. @ThadiPollenCepaDenawa athi muta.@AhhhCapaCapa @ThadiPollenCepaDenawa
බඩු ගහනව කියල ගිහින් ලේඩි බෝයිල දෙන්නෙක් ගෙ තඩි පොලුවලින් සැපක් අරගෙන වගේ facial expression එකක් තියෙන්නෙ
![]()
Ade ow bnLady boys![]()
![]()
Patta chora dial ekak, edawas wala ITN eke rajapassage power eka oluwata gahala ballo wage ragapu kihipadenekma hitiya. Danuth innawa un tika denek wijithaya hindaMu issara ITN eke vaahana wala yaddi wena kisima kenek kemathi nalu mu ekka yanna. A tharam chora ekek lu. No suprise muta pohottuwa gelapuna eka.
A kiwwe Wijitha ge powers nisa a kaale rajapakselage un dan safe innawada ? Danuth ranganawada ?Patta chora dial ekak, edawas wala ITN eke rajapassage power eka oluwata gahala ballo wage ragapu kihipadenekma hitiya. Danuth innawa un tika denek wijithaya hinda![]()
Ai ban vehicle wala mu ekka yanna awulak? Kaiwaru da?Mu issara ITN eke vaahana wala yaddi wena kisima kenek kemathi nalu mu ekka yanna. A tharam chora ekek lu. No suprise muta pohottuwa gelapuna eka.
Shoulders walin penawa pirimi paata. Muscular broad shoulders. @ThadiPollenCepaDenawa athi muta.
------ Post added on Dec 9, 2025 at 2:02 PM