Play krnne 4i.කොහොමත් 4 නේ තියාගන්නේ ?
.
------ Post added on Nov 17, 2022 at 10:34 AM
Retain karanwa 4ta wada. RCB 6k ද කොහෙද hitiya oversea.
KKR eke hales, finch, Sam billings ehemat release කරා.
Play krnne 4i.කොහොමත් 4 නේ තියාගන්නේ ?
.
------ Post added on Nov 17, 2022 at 10:34 AM
මෙන්ඩට නේද ඉස්සර පොඩි සනා කියන්නෙ.? හරියට මතක නෑ මුලින් ආපු දවස් වල නම් ඕකා perform කරා. පස්සෙ Spoil උනාMenda apu alutha perform kara ne bn...200k gahuwath ekka![]()
mata nam uuth ekka ehema jelak na ban, you should walk the talk itinපව් බන්, ඌට හැම පැත්තෙන්ම ගහනවා... ඒවා මහා කැරි වැඩ. ඕවාගෙ ඇතුලෙ තියෙන්නෙත් සුපිරි පොලිටික්ස් තමා
ලංකාවේ බහුතරයක් උන්ට නම් තියෙන්නෙ ඌට උන්ගෙ ගෑනු කැමති සීන් එකේ ජෙල
pake line danna kalin wada pennala inna oni and constantly wada pennanna oni. Kohliya unath mul kaale wada pennala tamai pake line patan gatte, dan kohlige wath muge tharam pake line na 
off the pitch life eka gana dannet na mata nam wadakuth na bn eka uge personal life eka.මේ නාකි හම්පද කුකුලොන්ට කව්ද 2000 කියන්නේ?ලොල් මම 2000න් පස්සෙද කියලා අහපන් මේකෙ උන්ගෙන්, මන් ගැන දන්න උන් ගොඩක් ඉන්නවා, ගොන් හුත්තා![]()

බලපන් මගේ වයස පේන්නෙ නෑ කමෙන්ට්ස් වලිනුත්මේ නාකි හම්පද කුකුලොන්ට කව්ද 2000 කියන්නේ?![]()

Menda apu alutha perform kara ne bn...200k gahuwath ekka
ita passe ne u binduwa wune...
chamika kiyanne apu dawase idan perform karapu ekek nemei,, + uge show eka + kello nisa uta hype ekak awith overrrated wuna...eka nisa thamai minissu uta akamathi..
minissunta kellonta, J ekata wada watinawa cricket bn
mu perform kara nam kello nemei kollo thamai muta love karanne![]()
හරි හරි උබලා කියන එකේ පොයින්ට් එකක් තියෙනවා,mata nam uuth ekka ehema jelak na ban, you should walk the talk itinpake line danna kalin wada pennala inna oni and constantly wada pennanna oni. Kohliya unath mul kaale wada pennala tamai pake line patan gatte, dan kohlige wath muge tharam pake line na
Muge pitch eka mada pake line arenna wena deyak mama dakala na wadiyaoff the pitch life eka gana dannet na mata nam wadakuth na bn eka uge personal life eka.
මම නෑ කියන්නෙ නෑ. ඒ උනටා මූත් එක්ක වෙනම ඇරියස් එකක් තියෙනවා ගොඩක් උන්ට අර ශෙහාන් එක්ක වගේ... ක්රිකට් ලව් උන් වෙනයි සිප්පි ඩයල් වෙනයි