මම නන් කියන්නේ රජයෙන් 18ට වැඩි මිනිස්සුන්ට බඩු ගහන්න කියලා සහනාධාරයක් දෙන්න ඕනි.අඩු තරමින් වයස 25ක් වෙනකල්වත්.එතකොට මේ ප්රශ්න ටිකක් අඩු වෙනවා.

Prasidda? Monatada ban mu prassidda? kos kola walin tama mugen wandi ganna wenne.
Mata hithenne ganita muge mokak hari diropu nathi welawak muta be kiwwama mu komath balen arala wage scene ekak. Muge palaweni scene eka newi. Mu kalinuth rape scene ekakata mattu una.
mata sure naththe mona pukatada kyiala muwa taama tiyan inne.
දැඩි දඩුවම"මේ අතර ශ්රී ලංකා ක්රිකට් පාලක මණ්ඩලය නිවේදනයක් නිකුත් කරමින් පවසා ඇත්තේ ධනුෂ්ක වරදකරු වූවහොත් ඔහු සම්බන්ධයෙන් දැඩි පියවරක් ගන්නට සූදානමින් සිටින බවයි"![]()
Koi kaleda ban meeta aurudu 10 kalin man kello ekka yanawa kisi aulak ne habai ara library eka tiyana patteකෙල්ලත් එක්ක විහාරයමාහා දෙවි පාර්ක් එකේ මම පොඩක් එයාව තුරුල් කරන් හිටියා හමුදා කාරයෙක් ද ග්රාම ආරක්ෂයකයෙකද මොකක්ද ඇවිල්ලා කියනවා පොඩ් ලමයි ඉන්නවා හරියට හැසිරෙන්න කියලා ඉතින් මෙහෙම හරි ලංකාව තියෙන එක පුදුමයි...
Muge patte lawyer ate tamai gema. Mu mokak plead karaida danne.මූ හරි උනත් වැරදි උනත් ටොපිය සේට්වෙයි වගේ
Umba thurulu karan hitiyata othana inna godak un open eke eeta wade wada karanawa... podi ekek ekka othanin yanna baha to be honest.කෙල්ලත් එක්ක විහාරයමාහා දෙවි පාර්ක් එකේ මම පොඩක් එයාව තුරුල් කරන් හිටියා හමුදා කාරයෙක් ද ග්රාම ආරක්ෂයකයෙකද මොකක්ද ඇවිල්ලා කියනවා පොඩ් ලමයි ඉන්නවා හරියට හැසිරෙන්න කියලා ඉතින් මෙහෙම හරි ලංකාව තියෙන එක පුදුමයි...
Podi awun hitya school.lami hitya et api hitiya podi inna patta nawi tawa couple 3-4 hitya api inna pattama kellatat mara upset eka kiwwa widhata hariyata waradi widhata hitya waga u awilla kiwwa anitk eka children park eka heta patta thiynawa ne mona magulatda podi awun ekkan yanna couple park wakataUmba thurulu karan hitiyata othana inna godak un open eke eeta wade wada karanawa... podi ekek ekka othanin yanna baha to be honest.
කෙල්ලත් එක්ක විහාරයමාහා දෙවි පාර්ක් එකේ මම පොඩක් එයාව තුරුල් කරන් හිටියා හමුදා කාරයෙක් ද ග්රාම ආරක්ෂයකයෙකද මොකක්ද ඇවිල්ලා කියනවා පොඩ් ලමයි ඉන්නවා හරියට හැසිරෙන්න කියලා ඉතින් මෙහෙම හරි ලංකාව තියෙන එක පුදුමයි...