eka sure. But api kamathi SF ge party eka negala enawanam. issarahata eka thamai wenna one. kattiya hodata hitala me para election ekedi vote karanna. mama kamati SF ta.
Government property use karala MR dinanawaeka sure. But api kamathi SF ge party eka negala enawanam. issarahata eka thamai wenna one. kattiya hodata hitala me para election ekedi vote karanna. mama kamati SF ta.
![]()

60% බත් කන හරක් ඉන්න එකේ 60% ක අතිවිශිෂ්ට ජයක් මෙවරත් රාජෆක්සගේ සන්ධානය ලබනව යකුනෙ
ප්රබාකරන් මැරෙනකොට සාප කරලද මන්දා බන්, රාජපක්ශ දැන් ට්රොජන් අස්සයෙක් වෙලාJilmartpassa dinai balla wage.parawal haduwane![]()
වැඩේ කියන්නේ ඉස්සරහට ලන්කාව ටෙලි නාට්යක් වෙන තනිකරම.. පාර්ලිමේන්තුවත් බලපන් ඊලග චන්දෙන් තනිකරම මෙගා නාට්ටියක් වෙනවා.. ඔක්කොම නලුවො, නිලියො..
ප්රබාකරන් මැරෙනකොට සාප කරලද මන්දා බන්, රාජපක්ශ දැන් ට්රොජන් අස්සයෙක් වෙලා

ෆොන්සේකා හිතට එකගව ඇත්තම නන් කියන්නේ මිනිහා කියන පාලනයක් තමා ලන්කාවට ඔනා.. ගොල්ෆේස් ගෙනල්ල ප්රසිද්දියේ වෙඩි තියලා දාන්න ඔනා සෙට් එකක් ඇත්තටම ලන්කාවේ ඉන්නවා.. මානව හිමිකම් නෙමෙයි මොන ලබ්බ උනත්.. උන්ව තුරන් කරනකන් ගොඩ යාමක් නැ..පක්ෂේ කෙසේවෙතත් අපේ මිනිස්සු ඡන්දේ දෙන්නේ වැරදි එකාටමයි
Government property use karala MR dinanawaeka sure. But api kamathi SF ge party eka negala enawanam. issarahata eka thamai wenna one. kattiya hodata hitala me para election ekedi vote karanna. mama kamati SF ta.
![]()