උඹට තියෙන්නෙ න්යායික දැනුම විතරයි නෙ.ප්රායෝගික අත්දැකීම් අත්විඳල නෑනෙ අනුන්ගෙ ඒව දැක්කට...තමන්ටම කියලත් යමක් ලැබිල තියෙන්න එපැයි...![]()
ubala me dena experience ekama madida bn
උඹට තියෙන්නෙ න්යායික දැනුම විතරයි නෙ.ප්රායෝගික අත්දැකීම් අත්විඳල නෑනෙ අනුන්ගෙ ඒව දැක්කට...තමන්ටම කියලත් යමක් ලැබිල තියෙන්න එපැයි...![]()
Akkata ariye na hutto condom eka aran gedara gihin condom eka dala athe gahuwa misakakkata arapu tikath kiyapanko
athe thiyan inne man
hapoi ohomanam baha. eka condom eken 15kata ikuva wage kiyanna oneAkkata ariye na hutto condom eka aran gedara gihin condom eka dala athe gahuwa misak
Umba hithuwada man wala katha liyana ekek kiyala
Kollekta thamange athdakimak share karaganna bane ban meke asahana kaarayo pirila

ubala athe gahanneth condom dalada??Akkata ariye na hutto condom eka aran gedara gihin condom eka dala athe gahuwa misak
Umba hithuwada man wala katha liyana ekek kiyala
Kollekta thamange athdakimak share karaganna bane ban meke asahana kaarayo pirila
packet tika iwara kaladaඅංකල් නෙවේ ඇන්ටිනෙ ආතල් එක දුන්නේ.. මමත් ඊට කලින් preethi අරන් නැති නිසා රුපියල් 50ට කොන්ඩම් තුනක් ඔය පැකට් එකේ ඇති කියල හිතුවේ නැහැ.. මම පැකට් දහයක් ඉල්ලුවාම ඇන්ටිට වැඩේ තේරුනා.. ඒ ඇන්ටි අංකල්ට කිවුවා ඒ ලමයට තේරෙන්නේ නැහැ. ඔයා හරියට කියල දෙන්න කියල.. අංකල්ටත් lockdown කාලෙ වැලේ වැල් නැතිව business නැතිව ඉන්න වෙලේ මොන පාඩම්ද.. වැඩි විස්තර නොකියා මම ඉල්ලපු පැකට් ගාන පොර දුන්නා.. .. පාමසි අංකල් අඩේ උබ Elakiri ඉන්නවනම් pM එකක් දාපන් හරිද![]()

ubala athe gahanneth condom dalada??
View attachment 151604
mother fucker knk wage
Mokak kiwwa?mother fucker knk wage
ඉස්සර (2011 වගේ මතක හැටියට) එක සැරයක් ebay වලින් Adore කියල UK condom pack එකක් ගෙන්නුව ආතල් එකට..
ඕකෙ 12ක් තිබුන හින්ද යාළුවො ටිකට බෙදල දුන්න..
ඒ කාලෙම මෙහේ මහින්ද ලොක්ක එහෙම ඇවිල්ල ලොකු පෙරහැරක් තිබුන..
ඕකට අපි සෙට් එකක් ගියා..
පට්ට සෙනගක් හිටියෙ.. ටවුන් එකම පිරෙන්න සෙනග..
ඉතිං ඔහොම සෙනග අස්සෙන් ඉස්සරහට යද්දී ඒක කොල්ලෙක්ගෙ අතේ කෙල්ලෙක් එල්ලිලා..
පොර රෙඩි පිට ඇවිත් තියෙන්නෙ නම්බර් එක ලියපු කොල කෑල්ලක් ඒ කෙල්ලගෙ අතට දීල..
මූ මේක කිව්වෙ අපි ආපහු ආවටත් පස්සෙ..
ඊටපස්සෙ දවසක් දෙකක් දෙන්න කතාකරල රූම් එකකට ගෙන්නගෙන ෆක් එකක් දාල
මූ පස්සෙ දවසක මට කියනව උඹනම් දෙයියෙක් එදා උඹ දීපු condom එක purse එකේ තිබුන නිසා වැඩේ කරගත්ත කියල![]()