nEoN_wHitE said:ammo histry eke nam kocharak kiyala dewal unada.. hehe maru kale habai
bt prob kiyane dan work yanna one.. mama ena kota thawa hawas wei.. avila kiyana da![]()
oky math danui awe

puluwan ewlawaka kiyannako
nEoN_wHitE said:ammo histry eke nam kocharak kiyala dewal unada.. hehe maru kale habai
bt prob kiyane dan work yanna one.. mama ena kota thawa hawas wei.. avila kiyana da![]()

ha ha nice memories machoDJAT said:my memories.one day i m walking to Road near the st.Josep Collage-Nugegoda.sum three person hit the wall(I not tell hiszz names)that three person write two sit names on the wall.first one is defjamlab.com and second one is ElaKiri.com.after i know this is Lich sit.because i know lich in Dota Player of battlezone (his nik name defjam),fastly i m went my office and check wat is ElaKiri?? first time im visit .fat that fuking sit.but i saw lot of new song there.first time im DL centi - sadanagee and ill check centigradz kit sinhala ver...
thisis my first post?
Ohhhhhh
Any one Have Centigradz kit sinhala Song
tell me
???
after novi say hahahha sinhala ver...ar u mad??
im fight in forum noviya paradai sinhala version upload kara hawasa lich
after me and novi is good friend in EK
this is my first visit seen
ohhhhhhhh u know my 1st user name??
djamilatharanga after1month 1ll change it

nEoN_wHitE said:ha ha nice memories macho
defjam ithin wena kauda![]()

heheh dan avila ineekasunsankalpana said:oky math danui awe
puluwan ewlawaka kiyannako

name kiyane na kiyala pase kiyala miniha e post ekemakasunsankalpana said:ou ou name kiyalama naha nede![]()

mona kubida men.. paravi piyaaabanawa lukasunsankalpana said:ai kabiyak udathe inne![]()

hahahha ow ownEoN_wHitE said:ha ha ow ow mathakai mathakai.. aiyoo man also nican ilan ne bite une,... heheh
habai ehemath ekek sarin sare wath enna one podak apita hari joliyak ganna nada. hehe
hehe ya ya fake raata ena mohini hadala nam ela bite ekak dune... athatama man nam ela ah.. hehehe kohoma hari hena post thogayakuth danma ne neda.. hehe
habai e wage fun ekak lagadi awth na.. hehe
e dawas wala nam EK maxxa
danuth maxxa thamai bt e dawasawala memorys nam ela ne![]()
eka thama ban u eka post ekak dadi ape ewun posts 10k danwa
nEoN_wHitE said:ha ha nice memories macho
defjam ithin wena kauda![]()
tckrockz said:hahahha ow ow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahah maxa ban eka.....eyage sig eketh damma mokado scn ekak lasanka yana yana thana fake eken dannwa posts![]()
![]()
![]()
![]()
eka thma ban e daws wala gatha fun eka api thama danne....bite kiwwama kohen hari katiya set wennwa....noovia ehema

nice friend in elakirihahah i changed my name frm thari69 to tckrockz aftr i got ADSLDJAT said:my memories.one day i m walking to Road near the st.Josep Collage-Nugegoda.sum three person hit the wall(I not tell hiszz names)that three person write two sit names on the wall.first one is defjamlab.com and second one is ElaKiri.com.after i know this is Lich sit.because i know lich in Dota Player of battlezone (his nik name defjam),fastly i m went my office and check wat is ElaKiri?? first time im visit .fat that fuking sit.but i saw lot of new song there.first time im DL centi - sadanagee and ill check centigradz kit sinhala ver...
thisis my first post?
Ohhhhhh
Any one Have Centigradz kit sinhala Song
tell me
???
after novi say hahahha sinhala ver...ar u mad??
im fight in forum noviya paradai sinhala version upload kara hawasa lich
after me and novi is good friend in EK
this is my first visit seen
ohhhhhhhh u know my 1st user name??
djamilatharanga after1month 1ll change it

budu ammo monawada me katha..DJAT said:ow neo matakada a sit 1ka ai srilankaracing.com
issara api ma hama sit 1kakama mara fun 1kak gatta neda ban
Defjam tamai Lich

hahah ekath na ban welkwatanEoN_wHitE said:oyage nam ithin post ekakata ave word limit eka 0.005da koheda![]()
lasanaka wage hmmm uth danwaai ai eyath e kalema da awe????????????DJAT said:ma inna maga eka kusa upan sahodaraya waga kenek![]()
![]()
![]()
nice friend in elakiri

ahh machan kohmada???DJAT said:ma inna maga eka kusa upan sahodaraya waga kenek![]()
![]()
![]()
nice friend in elakiri
hehe ube sinduwa ahana bari wuna thama hehhe dan ahana onna sry podak inna halaa kiyanahe he he ammoo yaa eka ne... thaa ape micy kohomada.. man also lasanakata dewani na neetckrockz said:hahahha ow ow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahah maxa ban eka.....eyage sig eketh damma mokado scn ekak lasanka yana yana thana fake eken dannwa posts![]()
![]()
![]()
![]()
eka thma ban e daws wala gatha fun eka api thama danne....bite kiwwama kohen hari katiya set wennwa....noovia ehema

paw men e unata. hehe

mama nam neon_white ma thamaitckrockz said:hahah i changed my name frm thari69 to tckrockz aftr i got ADSL![]()
![]()