Aduwata Mi 5

Addin Aiya

Well-known member
  • Apr 5, 2016
    2,118
    370
    83
    Machan,,

Mata mi 5 eke black ekak aduwata gana thanak kiyapanko
    32 gb ekak nam hodai
    $250 kata wage

pranathlcp

Well-known member
  • Jul 19, 2009
    5,839
    1,293
    113
    Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry
    Black එක නම් හොයාගන්නම ඇත්තෙම නැහැ වගේ බන්..අනික ඔය ගානට නම් කොහොමත්ම අමාරු වෙයි..White එක පට්ට ලස්සනයි..අවුලකුත් නැහැ, මම පාවිච්චි කරන්නෙත් White එකක් :)

64 GB එකක් ගනින්, දැන් $ 233 යි වෙන්නෙත් Xiaomi Dreamy Store (AliExpress) එකේ :yes:

Addin Aiya

Well-known member
  • Apr 5, 2016
    2,118
    370
    83
    Black එක නම් හොයාගන්නම ඇත්තෙම නැහැ වගේ බන්..අනික ඔය ගානට නම් කොහොමත්ම අමාරු වෙයි..White එක පට්ට ලස්සනයි..අවුලකුත් නැහැ, මම පාවිච්චි කරන්නෙත් White එකක් :)

64 GB එකක් ගනින්, දැන් $ 233 යි වෙන්නෙත් Xiaomi Dreamy Store (AliExpress) එකේ :yes:

e yaku phone ek kiyala ghala ewanelu bn
    gift danath barilu

pranathlcp

Well-known member
  • Jul 19, 2009
    5,839
    1,293
    113
    Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry
    e yaku phone ek kiyala ghala ewanelu bn
    gift danath barilu

Gift දාල එවන්නේ නම් නැහැ තමයි..පොඩ්ඩක් අඬලා අඬලා අඩු value එකක් දම්මගනින් පැකේජ් එකේ..

Nivantha Gavin Woods කියන ElaKiri Member මුගෙන් අරන් තිබුනේ ෆෝන් එක...ඉක්මනට ඇවිල්ලත් තිබුනා..කස්ටම් අහුවෙලා තිබුනෙත් නැහැ.. :oo:

Addin Aiya

Well-known member
  • Apr 5, 2016
    2,118
    370
    83
    Gift දාල එවන්නේ නම් නැහැ තමයි..පොඩ්ඩක් අඬලා අඬලා අඩු value එකක් දම්මගනින් පැකේජ් එකේ..

Nivantha Gavin Woods කියන ElaKiri Member මුගෙන් අරන් තිබුනේ ෆෝන් එක...ඉක්මනට ඇවිල්ලත් තිබුනා..කස්ටම් අහුවෙලා තිබුනෙත් නැහැ.. :oo:

uta adana be ban
    man oder ekak dala mu be ma kiwa
    man order eka cancel karala posi case ek da gatha u eka ugen gnata be

your_love

Well-known member
  • Apr 7, 2012
    14,035
    1
    11,077
    113
    Mi5 White global version ekak ganin. DHL express dapan , Ship karala dawas 3n enawa gedatta. $45i shipping + Local duty around 800lkr