Care label washing.... :P - Male's only.......

chanakacin

Active member
  • Jul 27, 2007
    3,763
    0
    36
    paris said:
    menna wedak, genu inne redi sodannada...

xpert owa kiuwoth eyata sorry.com ma thama... :lol: :lol: :lol:
    :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: ivarai. apita thun davase daaneta invite karanna harida. me mama me nikan ahanne dan x-pert ge konde naa neda full thatte neda:eek: :eek: :eek: :eek:

maleemsg

Member
    chanakacin said:
    ithin ehemane:eek: :eek: :eek: :eek: api adum hodanne naa. ekama aduma adinava hodanne nathuva. gada gahana kota perfume ekak daanavaa:P :P :P :P
    nathnam naana kota eka adan naanavaa. vada vadinam ekama adan innavaa age rasneta velenevaa (naanne avruddata sarayai(ekath hodata nakath balala kaala horaava balala thamai(kellagen ahannath one(hada paayala thiyennath one))));) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

chanakacin

Active member
  • Jul 27, 2007
    3,763
    0
    36
    paris said:
    oya nam ithin kohomath hadda kiyala man dannawa balu kukko... :P :lol:
    :growl: :growl: :growl: :growl: aaaa unaata matath balu kiikiyek oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baw baw baw bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

maleemsg

Member
    chanakacin said:
    :growl: :growl: :growl: :growl: aaaa unaata matath balu kiikiyek oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baw baw baw bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

:eek: :eek: me oya thama podi wedi....

thawa tiakak loku unama api hoyala balannam...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

samiram

Member
    Sep 3, 2006
    9,768
    2
    0
    chanakacin said:
    :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: ivarai. apita thun davase daaneta invite karanna harida. me mama me nikan ahanne dan x-pert ge konde naa neda full thatte neda:eek: :eek: :eek: :eek:

thun dawase dana denne koheda..
    7 dawasw danan ne denne..
    :P

paris

Well-known member
  • Jun 30, 2006
    25,142
    421
    83
    වලාකුළක් උඩ..
    chanakacin said:

hali hali andanna epa ithin.. api oyaya honda balu kukkiyek hoyala dennamkoooo :D :lol: :lol: :lol:

chanakacin

Active member
  • Jul 27, 2007
    3,763
    0
    36
    paris said:
    hehehhehe :lol: :lol: :lol: 3mase dane denna eya ehema dewal kiyanne na mata... mage xpert hondai :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tatte? eh moko? nut burulda oyage :lol:
    :eek: :eek: :eek: :eek: kiyanne nathi eka ahanna deyak ye. varadilaa hari kivvoth ithin anthima kamathi pathraya sign karanna venavane
    ow ow me davas vala oka tikak burul heta exam ne. ai deiyane pya varadila kiyana deval valata oluven alla gena holavala holavala biththiye happanava athi ithin konde ithuru veida:eek: :eek: :eek: :eek:
    aaaa malaa heta exam mata heta liyanne venne oyaa gana thamai 15hrs to dead line:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: ;) ;) ;) ;)

chanakacin

Active member
  • Jul 27, 2007
    3,763
    0
    36
    maleemsg said:
    :eek: :eek: me oya thama podi wedi....

thawa tiakak loku unama api hoyala balannam...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    hehe baa baa danma one kammali kamata kathaa kara kara inne balukikkiyek:eek: :eek: :eek: :eek:
    mathakane poronduva golu hadavatha vivara karala denava kivvaaaaaaa
    kohoma hari karala denna one eka harida;) ;) ;) ;)

samiram

Member
    Sep 3, 2006
    9,768
    2
    0
    chanakacin said:
    hehe baa baa danma one kammali kamata kathaa kara kara inne balukikkiyek:eek: :eek: :eek: :eek:
    mathakane poronduva golu hadavatha vivara karala denava kivvaaaaaaa
    kohoma hari karala denna one eka harida;) ;) ;) ;)

me ape gedara ekek inanwa..
    set karanda..
    patta kalla..
    habay binna bahinna ba...

chanakacin

Active member
  • Jul 27, 2007
    3,763
    0
    36
    paris said:
    hali hali andanna epa ithin.. api oyaya honda balu kukkiyek hoyala dennamkoooo :D :lol: :lol: :lol:
    shaaaaaaaaaaaaaaaa ali shooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi
    onna akkith hoyala denava kivvaaaaaaaaaa mage pothe liyaaganna one oka labenna thiyana deyak vidiyata;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

chanakacin

Active member
  • Jul 27, 2007
    3,763
    0
    36
    samiram said:
    me ape gedara ekek inanwa..
    set karanda..
    patta kalla..
    habay binna bahinna ba...
    ok ok eyaa love dannavada:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
    ehenam kamaknaa maath ekka hamadaama ekatama inna one habai:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

paris

Well-known member
  • Jun 30, 2006
    25,142
    421
    83
    වලාකුළක් උඩ..
    chanakacin said:
    :eek: :eek: :eek: :eek: kiyanne nathi eka ahanna deyak ye. varadilaa hari kivvoth ithin anthima kamathi pathraya sign karanna venavane
    ow ow me davas vala oka tikak burul heta exam ne. ai deiyane pya varadila kiyana deval valata oluven alla gena holavala holavala biththiye happanava athi ithin konde ithuru veida:eek: :eek: :eek: :eek:
    aaaa malaa heta exam mata heta liyanne venne oyaa gana thamai 15hrs to dead line:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: ;) ;) ;) ;)

hehehehhe :lol: :lol: :lol: :lol: oyata nam pissu malli

samiram

Member
    Sep 3, 2006
    9,768
    2
    0
    chanakacin said:
    ok ok eyaa love dannavada:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
    ehenam kamaknaa maath ekka hamadaama ekatama inna one habai:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

ehema specially train karala na..
    uba poddak hadala ganin..
    hodda kalla..
    not a paraya dog..

chanakacin

Active member
  • Jul 27, 2007
    3,763
    0
    36
    samiram said:
    oya kiwee.
    3n mase dana yako..
    aaaa ow ow mama me katta kaluvare idan meka gahanne keyboard eke huruvata gahanne hehe 3ta 2 vadila ganan ganna epaa. navathath sidu vuu pramaada doshayata apage balavath kanagaatuva:cool: :cool: :cool: :cool: ;) ;) ;) ;)