paris said:menna wedak, genu inne redi sodannada...
xpert owa kiuwoth eyata sorry.com ma thama...![]()
![]()
![]()
ivarai. apita thun davase daaneta invite karanna harida. me mama me nikan ahanne dan x-pert ge konde naa neda full thatte neda

paris said:menna wedak, genu inne redi sodannada...
xpert owa kiuwoth eyata sorry.com ma thama...![]()
![]()
![]()
ivarai. apita thun davase daaneta invite karanna harida. me mama me nikan ahanne dan x-pert ge konde naa neda full thatte neda

chanakacin said:ithin ehemane![]()
![]()
![]()
api adum hodanne naa. ekama aduma adinava hodanne nathuva. gada gahana kota perfume ekak daanavaa
![]()
![]()
![]()
nathnam naana kota eka adan naanavaa. vada vadinam ekama adan innavaa age rasneta velenevaa (naanne avruddata sarayai(ekath hodata nakath balala kaala horaava balala thamai(kellagen ahannath one(hada paayala thiyennath one))))![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

paris said:oya nam ithin kohomath hadda kiyala man dannawa balu kukko...![]()
![]()
aaaa unaata matath balu kiikiyek oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baw baw baw bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

samiram said:e wunata..
electricity nati wunama..?
![]()

chanakacin said:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3mase dane denna eya ehema dewal kiyanne na mata... mage xpert hondai

![]()
![]()
aaaa unaata matath balu kiikiyek oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baw baw baw bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
me oya thama podi wedi....

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

maleemsg said:ethakota ithin mama thamai sodanne....![]()

paris said:hehehhehe![]()
![]()
3mase dane denna eya ehema dewal kiyanne na mata... mage xpert hondai
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tatte? eh moko? nut burulda oyage![]()
kiyanne nathi eka ahanna deyak ye. varadilaa hari kivvoth ithin anthima kamathi pathraya sign karanna venavane

hehe baa baa danma one kammali kamata kathaa kara kara inne balukikkiyekmaleemsg said:![]()
me oya thama podi wedi....
thawa tiakak loku unama api hoyala balannam...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

aaaa ow ow pod pramaada dooshayak 7 davase daanei 2 maase daaneisamiram said:thun dawase dana denne koheda..
7 dawasw danan ne denne..
![]()

chanakacin said:hehe baa baa danma one kammali kamata kathaa kara kara inne balukikkiyek![]()
![]()
![]()
![]()
mathakane poronduva golu hadavatha vivara karala denava kivvaaaaaaa
kohoma hari karala denna one eka harida![]()
![]()
![]()
![]()

shaaaaaaaaaaaaaaaa ali shooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiparis said:hali hali andanna epa ithin.. api oyaya honda balu kukkiyek hoyala dennamkoooo![]()
![]()
![]()
![]()

chanakacin said:aaaa ow ow pod pramaada dooshayak 7 davase daanei 2 maase daanei![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ok ok eyaa love dannavadasamiram said:me ape gedara ekek inanwa..
set karanda..
patta kalla..
habay binna bahinna ba...
![]()

![]()
![]()
kiyanne nathi eka ahanna deyak ye. varadilaa hari kivvoth ithin anthima kamathi pathraya sign karanna venavane
ow ow me davas vala oka tikak burul heta exam ne. ai deiyane pya varadila kiyana deval valata oluven alla gena holavala holavala biththiye happanava athi ithin konde ithuru veida![]()
![]()
![]()
![]()
aaaa malaa heta exam mata heta liyanne venne oyaa gana thamai 15hrs to dead line![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oyata nam pissu mallichanakacin said:ok ok eyaa love dannavada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ehenam kamaknaa maath ekka hamadaama ekatama inna one habai![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

aaaa ow ow mama me katta kaluvare idan meka gahanne keyboard eke huruvata gahanne hehe 3ta 2 vadila ganan ganna epaa. navathath sidu vuu pramaada doshayata apage balavath kanagaatuvasamiram said:oya kiwee.
3n mase dana yako..
![]()