den current tiyenawada???

urajdrlk

Well-known member
  • Jul 6, 2006
    102,041
    3,493
    113
    Inside Your Laptop ;)
    hamish said:
    man use karanne laptop eakak meke charge tiyenawaa so current nethi unath ek enna puluwan

Mu kohoma hari muta thiyenne lapak kiyalaa.....apita 1000 talks dannai hadannee........hik hik hikz..........anee adoooo........apitath laptops thiyenawa.....but kiyannee naa..........:D :D Uba hena loku line needa danna hadanneee.......?? :yes: :yes:

5tech

Well-known member
  • Dec 19, 2008
    16,768
    2,773
    113
    ඇයි එන්නද ? අනේ හු"
    urajdrlk said:
    Mu kohoma hari muta thiyenne lapak kiyalaa.....apita 1000 talks dannai hadannee........hik hik hikz..........anee adoooo........apitath laptops thiyenawa.....but kiyannee naa..........:D :D Uba hena loku line needa danna hadanneee.......?? :yes: :yes:

Eka nennam. Mu wage ekek.
    Muwa nam gal rolaka yata wenna ona. :D

Last edited:

hamish

Well-known member
  • Nov 10, 2007
    8,254
    317
    83
    The best place on earth SRI LANKA
    urajdrlk said:

netham yako kohamada karot (current) nethuwa PC eka use karanne......

hari hari ombatath laptopz tiyenawaa.......

Thilinacba

Well-known member
  • Sep 7, 2006
    13,526
    2,752
    113
    urajdrlk said:
    hari dan ubat loku talk ekak demmane ubatat lapak tiyenawa kiyala

honda honda :D :D :rolleyes: :rolleyes: :rofl: :P :P